Giriş Kayıt
Ralph Ineson

Ralph Ineson (48)


Oyuncu

Ralph Ineson, 15 Aralık 1969 Leeds, West Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The VVitch: A New-England Folktale (2015), Bencil Dev (2013), The Hurricane Heist (2018), Secret State (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Aralık 1969
Doğum Yeri: Leeds, West Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ralph Inneson
Burcu: Yay
Boyu: 1.91 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon Oyuncu 7.8 121,817
2018 Aksiyon Oyuncu 4.9 5,486

Star Wars: Son Jedi
2017 48 Aksiyon Oyuncu 7.3 378,913
2017 Suç Oyuncu 7.4 3,283
2017 48 Dram Oyuncu 7.2 117
2016 47 Komedi Oyuncu    

Avcı: Kış Savaşı
2016 47 Aksiyon Oyuncu 6.1 78,525
2015 46 Korku Oyuncu 6.8 125,879

Kingsman: Gizli Servis
2014 45 Aksiyon Oyuncu 7.7 506,106

Galaksinin Koruyucuları
2014 45 Aksiyon Oyuncu 8.1 842,600
2014 Gerilim Oyuncu 7.3 1,356
2014 Tarihi Oyuncu    
2013 Suç Oyuncu 8.8 133,962

Bencil Dev
2013 44 Dram Oyuncu 7.3 9,991

Büyük Umutlar
2012 43 Dram Oyuncu 6.4 10,856
2012 Dram Oyuncu 5.7 16
2012 Gerilim Oyuncu 7.7 1,472

Davetsiz Misafirler
2011 42 Fantastik Oyuncu 5.4 18,722

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 42 Macera Oyuncu 8.1 643,320
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 245
2011 Gerilim Oyuncu 6.9 415

Taht Oyunları
2011 Macera Oyuncu 9.5 1,319,388

Ömrümüzden Bir Sene
2010 41 Komedi Oyuncu 7.3 23,845

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 41 Macera Oyuncu 7.7 388,877
2010 41 Aksiyon Oyuncu 6.7 230,425
2010 41 Biyografi Oyuncu 6.6 3,531

Harry Potter ve Melez Prens
2009 40 Macera Oyuncu 7.6 381,936

Lanet Takım
2009 40 Biyografi Oyuncu 7.6 34,496

Kimse Var Mı?
2008 39 Dram Oyuncu 6.8 4,127
2008 39 Biyografi Oyuncu 6.5 4,790
2007 38 Suç Oyuncu 6.1 1,474
2006 Dram Oyuncu 7.3 2,325
2005 Biyografi Oyuncu 7.8 1,823

Cehennemden Gelen
2001 32 Korku Oyuncu 6.8 134,768
2001 Komedi Oyuncu 8.5 80,167
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,205
2000 Dram Oyuncu 5.1 856

Oltada Balık Çantada Keklik
1997 28 Komedi Oyuncu 6.6 6,736
1996 Suç Oyuncu 7.3 1,854

İlk Şövalye
1995 26 Macera Oyuncu 5.9 60,764
1994 25 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,122
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,043
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,287
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018