Giriş Kayıt
Ralph Ineson

Ralph Ineson (47)


Oyuncu

Ralph Ineson, 15 Aralık 1969 Leeds, West Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The VVitch: A New-England Folktale (2015), Bencil Dev (2013), Secret State (2012), (2014) Kingsman: Gizli Servis (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Aralık 1969
Doğum Yeri: Leeds, West Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ralph Inneson
Burcu: Yay
Boyu: 1.91 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu 7.5 930
2017 Dram Oyuncu 7.3 107
2016 47 Komedi Oyuncu    

Avcı: Kış Savaşı
2016 47 Aksiyon Oyuncu 6.1 72,117
2015 46 Korku Oyuncu 6.8 112,838

Kingsman: Gizli Servis
2014 45 Aksiyon Oyuncu 7.7 473,795

Galaksinin Koruyucuları
2014 45 Aksiyon Oyuncu 8.1 794,472
2014 Gerilim Oyuncu 7.3 1,356
2014 Tarihi Oyuncu    
2013 Suç Oyuncu 8.8 95,001

Bencil Dev
2013 44 Dram Oyuncu 7.3 9,660

Büyük Umutlar
2012 43 Dram Oyuncu 6.4 10,443
2012 Dram Oyuncu 5.7 16
2012 Gerilim Oyuncu 7.7 1,472

Davetsiz Misafirler
2011 42 Fantastik Oyuncu 5.4 18,340

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 42 Macera Oyuncu 8.1 611,323
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 245
2011 Gerilim Oyuncu 6.9 415

Taht Oyunları
2011 Macera Oyuncu 9.5 1,248,403

Ömrümüzden Bir Sene
2010 41 Komedi Oyuncu 7.3 23,845

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 41 Macera Oyuncu 7.7 370,091
2010 41 Aksiyon Oyuncu 6.7 225,081
2010 41 Biyografi Oyuncu 6.6 3,531

Harry Potter ve Melez Prens
2009 40 Macera Oyuncu 7.5 363,782

Lanet Takım
2009 40 Biyografi Oyuncu 7.6 34,496

Kimse Var Mı?
2008 39 Dram Oyuncu 6.8 4,127
2008 39 Biyografi Oyuncu 6.5 4,790
2007 38 Suç Oyuncu 6.1 1,474
2006 Dram Oyuncu 7.3 2,273
2005 Biyografi Oyuncu 7.8 1,823

Cehennemden Gelen
2001 32 Korku Oyuncu 6.8 132,126
2001 Komedi Oyuncu 8.6 76,480
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,081
2000 Dram Oyuncu 5.2 793

Oltada Balık Çantada Keklik
1997 28 Komedi Oyuncu 6.6 6,736
1996 Suç Oyuncu 7.3 1,793

İlk Şövalye
1995 26 Macera Oyuncu 5.9 59,221
1994 25 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,122
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,910
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,184
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017