Giriş Kayıt
Ralph Ineson

Ralph Ineson (47)


Oyuncu

Ralph Ineson, 15 Aralık 1969 Leeds, West Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The VVitch: A New-England Folktale (2015), Bencil Dev (2013), Secret State (2012), (2014) Kingsman: Gizli Servis (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Aralık 1969
Doğum Yeri: Leeds, West Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ralph Inneson
Burcu: Yay
Boyu: 1.91 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 47 Komedi Oyuncu    

Avcı: Kış Savaşı
2016 47 Aksiyon Oyuncu 6.1 65,601
2015 46 Korku Oyuncu 6.8 99,794

Kingsman: Gizli Servis
2014 45 Aksiyon Oyuncu 7.7 436,035

Galaksinin Koruyucuları
2014 45 Aksiyon Oyuncu 8.1 744,504
2014 Gerilim Oyuncu 7.3 1,356
2014 Tarihi Oyuncu    
2013 Suç Oyuncu 8.8 81,073

Bencil Dev
2013 44 Dram Oyuncu 7.3 8,902

Büyük Umutlar
2012 43 Dram Oyuncu 6.4 10,085
2012 Dram Oyuncu 5.7 16
2012 Gerilim Oyuncu 7.7 1,472

Davetsiz Misafirler
2011 42 Fantastik Oyuncu 5.4 18,227

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 42 Macera Oyuncu 8.1 586,634
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 245
2011 Gerilim Oyuncu 6.9 415

Taht Oyunları
2011 Macera Oyuncu 9.5 1,145,246

Ömrümüzden Bir Sene
2010 41 Komedi Oyuncu 7.3 23,845

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 41 Macera Oyuncu 7.7 355,244
2010 41 Aksiyon Oyuncu 6.7 220,328
2010 41 Biyografi Oyuncu 6.6 3,410

Harry Potter ve Melez Prens
2009 40 Macera Oyuncu 7.5 349,118

Lanet Takım
2009 40 Biyografi Oyuncu 7.6 32,747

Kimse Var Mı?
2008 39 Dram Oyuncu 6.8 4,127
2008 39 Biyografi Oyuncu 6.5 4,790
2007 38 Suç Oyuncu 6.1 1,474
2006 Dram Oyuncu 7.3 2,221
2005 Biyografi Oyuncu 7.8 1,823

Cehennemden Gelen
2001 32 Korku Oyuncu 6.8 129,326
2001 Komedi Oyuncu 8.6 73,493
2000 Suç Oyuncu 7.9 3,994
2000 Dram Oyuncu 5.2 765

Oltada Balık Çantada Keklik
1997 28 Komedi Oyuncu 6.6 6,736
1996 Suç Oyuncu 7.3 1,702

İlk Şövalye
1995 26 Macera Oyuncu 5.9 57,691
1994 25 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,122
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,810
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,080
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017