Giriş Kayıt
Ralph Ineson

Ralph Ineson (47)


Oyuncu

Ralph Ineson, 15 Aralık 1969 Leeds, West Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The VVitch: A New-England Folktale (2015), Bencil Dev (2013), Secret State (2012), (2014) Kingsman: Gizli Servis (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Aralık 1969
Doğum Yeri: Leeds, West Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ralph Inneson
Burcu: Yay
Boyu: 1.91 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 47 Komedi Oyuncu    

Avcı: Kış Savaşı
2016 47 Aksiyon Oyuncu 6.1 60,853
2015 46 Korku Oyuncu 6.8 93,877

Kingsman: Gizli Servis
2014 45 Aksiyon Oyuncu 7.7 426,121

Galaksinin Koruyucuları
2014 45 Aksiyon Oyuncu 8.1 728,200
2014 Gerilim Oyuncu 7.3 1,356
2014 Tarihi Oyuncu    

Bencil Dev
2013 44 Dram Oyuncu 7.3 8,902
2013 Suç Oyuncu 8.8 75,280

Büyük Umutlar
2012 43 Dram Oyuncu 6.4 9,879
2012 Dram Oyuncu 5.7 16
2012 Gerilim Oyuncu 7.7 1,472

Davetsiz Misafirler
2011 42 Fantastik Oyuncu 5.4 18,013

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 42 Macera Oyuncu 8.1 575,918
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 245
2011 Gerilim Oyuncu 6.9 415

Taht Oyunları
2011 Macera Oyuncu 9.5 1,120,658

Ömrümüzden Bir Sene
2010 41 Komedi Oyuncu 7.3 23,845

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 41 Macera Oyuncu 7.7 348,979
2010 41 Aksiyon Oyuncu 6.7 218,247
2010 41 Biyografi Oyuncu 6.6 3,410

Harry Potter ve Melez Prens
2009 40 Macera Oyuncu 7.5 342,848

Lanet Takım
2009 40 Biyografi Oyuncu 7.6 32,747

Kimse Var Mı?
2008 39 Dram Oyuncu 6.8 4,127
2008 39 Biyografi Oyuncu 6.5 4,790
2007 38 Suç Oyuncu 6.1 1,474
2006 Dram Oyuncu 7.3 2,197
2005 Biyografi Oyuncu 7.8 1,823

Cehennemden Gelen
2001 32 Korku Oyuncu 6.8 128,270
2001 Komedi Oyuncu 8.6 72,250
2000 Suç Oyuncu 7.9 3,944
2000 Dram Oyuncu 5.2 750

Oltada Balık Çantada Keklik
1997 28 Komedi Oyuncu 6.6 6,736
1996 Suç Oyuncu 7.3 1,645

İlk Şövalye
1995 26 Macera Oyuncu 5.9 57,079
1994 25 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,122
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,764
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,039
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017