Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Iman

Iman (61)


Oyuncu

Iman Abdulmajid, 25 Temmuz 1955 Mogadishu, Somalia doğumlu oyuncu. (1987) Çıkış Yok (1987), (1991) L.a. Hikayesi (1991), (1994) Exit to Eden (1994), (1991) House Party 2 (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Iman Abdulmajid
Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1955
Doğum Yeri: Mogadishu, Somalia
Burcu: Aslan
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 56 Belgesel Oyuncu 6.7 339
2004 Game-Show Oyuncu 7.3 8,459
1995 40 Belgesel Oyuncu    
1994 39 Komedi Oyuncu 4.1 5,626
1993 38 Dram Oyuncu    
1993 38 Kısa Metraj Oyuncu    

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 36 Aksiyon Oyuncu 7.2 57,386
1991 36 Komedi Oyuncu 5.1 3,625

L.a. Hikayesi
1991 36 Komedi Oyuncu 6.7 25,554
1988 Dram Oyuncu 7.4 2,368

Çıkış Yok
1987 32 Aksiyon Oyuncu 7.1 27,169

Benim Afrikam
1985 30 Macera Oyuncu 7.2 54,298

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.5 17,391
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017