Giriş Kayıt
Iman

Iman (62)


Oyuncu

Iman Abdulmajid, 25 Temmuz 1955 Mogadishu, Somalia doğumlu oyuncu. (1987) Çıkış Yok (1987), (1991) L.a. Hikayesi (1991), (1994) Exit to Eden (1994), (1991) House Party 2 (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Iman Abdulmajid
Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1955
Doğum Yeri: Mogadishu, Somalia
Burcu: Aslan
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 56 Belgesel Oyuncu 6.7 339
2004 Game-Show Oyuncu 7.3 8,835
1995 Belgesel Oyuncu 8.7 1,814
1994 39 Komedi Oyuncu 4.1 5,727
1993 38 Dram Oyuncu    
1993 Belgesel Oyuncu 8.5 1,935

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 36 Aksiyon Oyuncu 7.2 59,714
1991 36 Komedi Oyuncu 5.1 3,625

L.a. Hikayesi
1991 36 Komedi Oyuncu 6.7 26,314
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,536

Çıkış Yok
1987 32 Aksiyon Oyuncu 7.1 28,769

Benim Afrikam
1985 30 Macera Oyuncu 7.2 57,549

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.5 18,372
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017