Giriş Kayıt
Iman

Iman (61)


Oyuncu

Iman Abdulmajid, 25 Temmuz 1955 Mogadishu, Somalia doğumlu oyuncu. (1987) Çıkış Yok (1987), (1991) L.a. Hikayesi (1991), (1994) Exit to Eden (1994), (1991) House Party 2 (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Iman Abdulmajid
Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1955
Doğum Yeri: Mogadishu, Somalia
Burcu: Aslan
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 56 Belgesel Oyuncu 6.7 339
2004 Game-Show Oyuncu 7.3 8,560
1995 40 Belgesel Oyuncu    
1994 39 Komedi Oyuncu 4.1 5,705
1993 38 Dram Oyuncu    
1993 38 Kısa Metraj Oyuncu    

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 36 Aksiyon Oyuncu 7.2 58,006
1991 36 Komedi Oyuncu 5.1 3,625

L.a. Hikayesi
1991 36 Komedi Oyuncu 6.7 25,554
1988 Dram Oyuncu 7.4 2,413

Çıkış Yok
1987 32 Aksiyon Oyuncu 7.1 27,541

Benim Afrikam
1985 30 Macera Oyuncu 7.2 55,337

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.5 17,660
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,486) Split (5,970) Rogue One (5,771) Hidden Figures (4,946) Live by Night (4,257) Assassin's Creed (4,036) Paterson (3,660) Patriots Day (3,382) Allied (2,764) Brimstone (1,889)
Dizi Altyazıları
Legion (9,314) Arrow (5,613) The Flash (5,277) The 100 (3,248) The Expanse (3,082) Legends of Tomorrow (2,678) The Blacklist (2,296) Colony (2,285) Vikings (2,143) Designated Survivor (2,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017