Giriş Kayıt
Tsuyoshi Imai

Tsuyoshi Imai


Editör, Editör

Tsuyoshi Imai, editör, editör. Rurôni Kenshin: Meiji kenkaku roman tan (2012), Gantz (2010), Gantz: Perfect Answer (2011), Hura gâru (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Editör 6.3 655
2013 Animasyon Editör 7.6 91
2013 Dram Editör 5.2 535
2013 Gizem Editör 5.7 367
2012 Dram Editör 5.5 205
2012 Aksiyon Editör 7.6 15,447
2012 Dram Editör 6.4 76
2011 Aksiyon Editör 6.3 2,732
2011 Gizem Editör    
2011 Dram Editör 6.6 71
2010 Aksiyon Editör 6.5 5,400
2010 Komedi Editör    
2009 Dram Editör 7.2 478
2009 Animasyon Editör 7.0 535
2008 Dram Editör 5.6 47
2008 Korku Editör 5.5 214
2008 Dram Editör 6.3 61
2007 Romantik Editör 7.2 126
2007 Dram Editör 6.5 103
2007 Romantik Editör 6.7 238
2007 Animasyon Editör    
2006 Komedi Editör 7.2 1,550
2006 Animasyon Editör 6.6 130
2005 Dram Editör 7.1 388
2005 Animasyon Editör 7.6 207
2004 Dram Editör 6.9 377
2002 Komedi Editör 6.8 470
2001 Editör 5.5 38
2000 Editör 7.3 15
1999 Animasyon Editorial Department 7.5 11,107
1998 Animasyon Editör    
1997 Dram Editorial Department 8.0 732
1995 Animasyon Editör 6.6 123
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,384) Passengers (8,543) Doctor Strange (4,827) Arrival (3,622) Assassin's Creed (2,999) Allied (2,815) Fences (2,759) Hacksaw Ridge (2,296) Moana (1,865) Forushande (1,459)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,586) Legion (8,541) The 100 (8,237) Taboo (7,282) The Big Bang Theory (5,891) Arrow (4,793) Black Sails (3,938) Vikings (3,461) The Expanse (3,420) The Flash (3,373)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017