Giriş Kayıt
Kentaro Imai

Kentaro Imai


Oyuncu

Kentaro Imai, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Kentarô Imai
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 Suç Oyuncu 7.6 677
1973 Aksiyon Oyuncu 7.4 18
1968 Komedi Oyuncu 7.1 271
1965 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,151
1964 Suç Oyuncu 7.8 1,794
1962 Dram Oyuncu 8.2 4,923

Zero Focus
1961 Suç Oyuncu 7.0 341
1958 Komedi Oyuncu 8.0 2,372

Stakeout
1958 Suç Oyuncu 7.1 150

Erken Gelen Bahar
1956 Dram Oyuncu 8.0 1,747
1947 Dram Oyuncu 7.5 173
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,584) Stronger (5,276) Dunkirk (4,064) The Foreigner (3,914) Flatliners (3,693) American Made (2,321) Loving Vincent (2,194) It (2,043) Kingsman: The Golden Circle (2,033) Beyond Skyline (2,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017