Giriş Kayıt
Kenji Imai

Kenji Imai


Oyuncu

Kenji Imai, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Seytani Ölüm Tuzagı 2: Kırık Ask Katili
1993 Gizem Oyuncu 5.2 65
1980 Aksiyon Oyuncu    
1979 Oyuncu 6.7 150
1979 Aksiyon Oyuncu    
1978 Oyuncu 6.4 19
1978 Dram Oyuncu 6.4 43
1977 Aksiyon Oyuncu 6.7 306
1976 Aksiyon Oyuncu 7.3 533
1975 Oyuncu 7.6 19
1975 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,053
1974 Aksiyon Oyuncu 7.5 230
1973 Aksiyon Oyuncu 6.9 573
1972 Aksiyon Oyuncu 6.8 93
1971 Suç Oyuncu 7.5 618
1969 Oyuncu 7.1 145
1965 Aksiyon Oyuncu 6.7 49
1964 Oyuncu    
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,808) Silence (1,872) Personal Shopper (1,640) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (723) The Void (720) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,898) Supernatural (4,687) The Flash (4,492) Arrow (3,938) The Big Bang Theory (3,242) Better Call Saul (2,902) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,176)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017