Giriş Kayıt
Ben Illis

Ben Illis (44)


Oyuncu

Ben Illis, 11 Nisan 1973 doğumlu oyuncu. The Real Jane Austen (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Nisan 1973
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kabus
2004 31 Gerilim Oyuncu 5.9 405
2002 29 Belgesel Oyuncu    

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 28 Komedi Oyuncu 6.7 189,432
1999 Dram Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,233
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017