Giriş Kayıt
W. Peter Iliff

W. Peter Iliff


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

W. Peter Iliff, senarist, yapımcı, yönetmen. Kırılma Noktası (1991), Tehlikeli Oyunlar (1992), Point Break (2015), Kazanma Hırsı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Peter Iliff
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Senarist    
2015 Aksiyon Senarist 5.3 45,493
2012 Gerilim Yönetmen
Senarist
4.1 1,226
2011 Aksiyon Yapımcı 6.1 56
2000 Suç Senarist 6.5 19,088

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Senarist 6.4 36,758

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Senarist 6.9 85,571

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Senarist 7.2 122,064

Cehennem Çocukları
1990 Aksiyon Senarist 5.4 1,773
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017