Giriş Kayıt
W. Peter Iliff

W. Peter Iliff


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

W. Peter Iliff, senarist, yapımcı, yönetmen. Kırılma Noktası (1991), Tehlikeli Oyunlar (1992), Point Break (2015), Kazanma Hırsı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Peter Iliff
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Senarist    
2015 Aksiyon Senarist 5.3 49,786
2012 Gerilim Yönetmen
Senarist
4.1 1,226
2011 Aksiyon Yapımcı 6.1 56
2000 Suç Senarist 6.5 19,380

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Senarist 6.4 37,767

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Senarist 6.9 88,772

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Senarist 7.2 128,697

Cehennem Çocukları
1990 Aksiyon Senarist 5.4 1,773
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018