Giriş Kayıt
Toku Ihara

Toku Ihara


Oyuncu

Toku Ihara, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 Dram Oyuncu 7.2 111

Canavarların Canavarı
1964 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,483
1964 Aksiyon Oyuncu 6.9 93

Mantar İnsanların Saldırısı
1963 Dram Oyuncu 6.6 1,842
1963 Dram Oyuncu 6.7 77
1962 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 388
1961 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,309
1959 Oyuncu 7.0 44

The Great Monster Baran
1958 Korku Oyuncu 5.6 307
1958 Korku Oyuncu 6.2 721
1955 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,357

Yedi Samuray
1954 Dram Oyuncu 8.7 253,188
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017