Giriş Kayıt
Douglas Ibold

Douglas Ibold


Editör

Douglas Ibold, editör. Law & Order: Special Victims Unit (1999), Zeyna: Savaşçı Prenses (1995), Magnum, P.I. (1980), Saygon (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Doub Ibold | Doug Ibold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Suç Editör 8.1 58,944
1998 Aksiyon Editör 5.8 1,280

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Editör 6.7 35,206
1993 Aksiyon Editör 6.7 5,158
1993 Aksiyon Editör 5.5 12,721
1990 Suç Editör 7.7 26,954

Saygon
1988 Aksiyon Editör 6.2 2,065

Kanun Namına
1984 Aksiyon Editör 7.5 18,521
1980 Aksiyon Editör 7.5 17,219
1976 Dram Editör 7.3 3,927
Dizi Altyazıları
Vikings (9,090) Supernatural (3,918) Mr. Robot (3,767) The Big Bang Theory (3,213) Game of Thrones (3,184) Gotham (2,986) Shameless (2,814) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,807) Arrow (2,752) The Flash (1,879)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017