Giriş Kayıt
Douglas Ibold

Douglas Ibold


Editör

Douglas Ibold, editör. Law & Order: Special Victims Unit (1999), Zeyna: Savaşçı Prenses (1995), Magnum, P.I. (1980), Saygon (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Doub Ibold | Doug Ibold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Suç Editör 8.1 61,037
1998 Aksiyon Editör 5.8 1,311

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Editör 6.7 35,972
1993 Aksiyon Editör 6.7 5,318
1993 Aksiyon Editör 5.5 13,015
1990 Suç Editör 7.7 27,472

Saygon
1988 Aksiyon Editör 6.2 2,065

Kanun Namına
1984 Aksiyon Editör 7.5 19,063
1980 Aksiyon Editör 7.5 17,712
1976 Dram Editör 7.3 4,069
Dizi Altyazıları
Westworld (17,361) La casa de papel (8,185) The Terror (2,853) The Big Bang Theory (2,628) The Flash (2,527) Supernatural (2,306) Fear the Walking Dead (2,081) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,039) Legion (2,032) Gotham (1,932)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018