Giriş Kayıt
Douglas Ibold

Douglas Ibold


Editör

Douglas Ibold, editör. Law & Order: Special Victims Unit (1999), Zeyna: Savaşçı Prenses (1995), Magnum, P.I. (1980), Saygon (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Doub Ibold | Doug Ibold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Suç Editör 8.1 58,374
1998 Aksiyon Editör 5.8 1,263

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Editör 6.7 34,982
1993 Aksiyon Editör 6.7 5,137
1993 Aksiyon Editör 5.5 12,644
1990 Suç Editör 7.7 26,798

Saygon
1988 Aksiyon Editör 6.2 2,065

Kanun Namına
1984 Aksiyon Editör 7.5 18,370
1980 Aksiyon Editör 7.5 17,047
1976 Dram Editör 7.3 3,802
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017