Giriş Kayıt
Douglas Ibold

Douglas Ibold


Editör

Douglas Ibold, editör. Law & Order: Special Victims Unit (1999), Zeyna: Savaşçı Prenses (1995), Magnum, P.I. (1980), Saygon (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Doub Ibold | Doug Ibold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Suç Editör 8.1 60,183
1998 Aksiyon Editör 5.8 1,280

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Editör 6.7 35,642
1993 Aksiyon Editör 6.7 5,254
1993 Aksiyon Editör 5.5 12,903
1990 Suç Editör 7.7 27,267

Saygon
1988 Aksiyon Editör 6.2 2,065

Kanun Namına
1984 Aksiyon Editör 7.5 18,828
1980 Aksiyon Editör 7.5 17,516
1976 Dram Editör 7.3 4,027
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018