Giriş Kayıt
Douglas Ibold

Douglas Ibold


Editör

Douglas Ibold, editör. Law & Order: Special Victims Unit (1999), Zeyna: Savaşçı Prenses (1995), Magnum, P.I. (1980), Saygon (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Doub Ibold | Doug Ibold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Suç Editör 8.0 61,746
1998 Aksiyon Editör 5.8 1,345

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Editör 6.7 36,236
1993 Aksiyon Editör 6.7 5,324
1993 Aksiyon Editör 5.5 13,111
1990 Suç Editör 7.7 27,663

Saygon
1988 Aksiyon Editör 6.2 2,065

Kanun Namına
1984 Aksiyon Editör 7.5 19,282
1980 Aksiyon Editör 7.5 17,888
1976 Dram Editör 7.3 4,114
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018