Giriş Kayıt
Mario Iaquone

Mario Iaquone


Sesler

Mario Iaquone, sesler. Chiedimi se sono felice (2000), Così è la vita (1998), Sicilyalı Kız (2008), My Name Is Tanino (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler    
2015 Komedi Sesler    
2011 Komedi Sesler 6.1 186
2011 Komedi Sesler 6.6 964
2011 Dram Sesler 6.8 879

Gördüğüm En Güzel Kadın
2010 Komedi Sesler 7.1 3,512
2010 Komedi Sesler 5.9 1,627

Son Duman
2010 Dram Sesler 6.6 614

Ön Cephe
2009 Biyografi Sesler 6.3 447

Sicilyalı Kız
2008 Suç Sesler 7.0 1,610
2008 Komedi Sesler 7.0 2,244
2006 Komedi Sesler 6.3 1,005

Libero da Oynarım
2006 Dram Sesler 7.5 2,251
2005 Suç Sesler 7.2 6,959
2002 Komedi Sesler 6.6 1,259
2001 Komedi 7.3 1,718
2000 Komedi Sesler 6.9 3,598
1998 Komedi Sesler 6.8 2,814
1995 Dram Sesler 6.7 242
1993 Suç Sesler    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017