Giriş Kayıt
Sara Hyoun

Sara Hyoun


Editör, Görsel Efekt

Sara Hyoun, editör, görsel efekt. Con Air (1997), Sahte Polis (2009), Dava (1998), Tehlikeli Güzellik (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahte Polis
2009 Komedi Editorial Department 5.8 53,592

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 59,447
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 110,499

Sis
2005 Korku Görsel Efekt 3.6 30,124

Ribaund
2005 Komedi Editorial Department 5.1 10,633

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 189,605
2004 Aksiyon Editorial Department 4.0 24,245

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Editorial Department 7.8 263,307

Dava
1998 Dram Editorial Department 6.5 23,773

Tehlikeli Güzellik
1998 Biyografi Editorial Department 7.3 13,015
1997 Aksiyon Editorial Department 6.8 232,985
Dizi Altyazıları
The Flash (5,464) Black Sails (4,511) Into the Badlands (4,003) Iron Fist (2,794) Vikings (1,929) Legion (1,683) Game of Thrones (1,459) Arrow (1,400) Billions (1,377) The 100 (1,339)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017