Giriş Kayıt
Sara Hyoun

Sara Hyoun


Editör, Görsel Efekt

Sara Hyoun, editör, görsel efekt. Con Air (1997), Sahte Polis (2009), Dava (1998), Tehlikeli Güzellik (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahte Polis
2009 Komedi Editorial Department 5.8 53,803

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 60,551
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 111,573

Sis
2005 Korku Görsel Efekt 3.6 30,559

Ribaund
2005 Komedi Editorial Department 5.1 10,633

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 192,181
2004 Aksiyon Editorial Department 4.0 24,442

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Editorial Department 7.8 267,485

Dava
1998 Dram Editorial Department 6.5 24,126

Tehlikeli Güzellik
1998 Biyografi Editorial Department 7.3 13,275
1997 Aksiyon Editorial Department 6.8 237,220
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017