Giriş Kayıt
Sara Hyoun

Sara Hyoun


Editör, Görsel Efekt

Sara Hyoun, editör, görsel efekt. Con Air (1997), Sahte Polis (2009), Dava (1998), Tehlikeli Güzellik (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahte Polis
2009 Komedi Editorial Department 5.8 54,996

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 61,913
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 113,693

Sis
2005 Korku Görsel Efekt 3.6 31,413

Ribaund
2005 Komedi Editorial Department 5.1 10,633

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 196,361
2004 Aksiyon Editorial Department 4.0 24,947

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Editorial Department 7.8 275,030

Dava
1998 Dram Editorial Department 6.5 24,382

Tehlikeli Güzellik
1998 Biyografi Editorial Department 7.3 13,798
1997 Aksiyon Editorial Department 6.8 243,608
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018