Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sara Hyoun

Sara Hyoun


Editör, Görsel Efekt

Sara Hyoun, editör, görsel efekt. Con Air (1997), Sahte Polis (2009), Dava (1998), Tehlikeli Güzellik (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahte Polis
2009 Komedi Editorial Department 5.8 53,353

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 59,040
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 109,830

Sis
2005 Korku Görsel Efekt 3.6 29,960

Ribaund
2005 Komedi Editorial Department 5.1 10,633

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 187,836
2004 Aksiyon Editorial Department 4.0 24,051

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Editorial Department 7.8 260,695

Dava
1998 Dram Editorial Department 6.5 23,499

Tehlikeli Güzellik
1998 Biyografi Editorial Department 7.3 12,831
1997 Aksiyon Editorial Department 6.8 230,563
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017