Giriş Kayıt
Sara Hyoun

Sara Hyoun


Editör, Görsel Efekt

Sara Hyoun, editör, görsel efekt. Con Air (1997), Sahte Polis (2009), Dava (1998), Tehlikeli Güzellik (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahte Polis
2009 Komedi Editorial Department 5.8 53,592

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 59,794
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 110,854

Sis
2005 Korku Görsel Efekt 3.6 30,269

Ribaund
2005 Komedi Editorial Department 5.1 10,633

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 190,428
2004 Aksiyon Editorial Department 4.0 24,323

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Editorial Department 7.8 264,529

Dava
1998 Dram Editorial Department 6.5 23,773

Tehlikeli Güzellik
1998 Biyografi Editorial Department 7.3 13,059
1997 Aksiyon Editorial Department 6.8 234,101
Film Altyazıları
Gold (2,688) Personal Shopper (1,888) Get Out (1,747) Silence (1,595) Logan (1,591) The Age of Shadows (1,053) Split (1,010) La La Land (985) The Fate of the Furious (955) Rings (910)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,429) The Flash (5,372) Into the Badlands (3,325) Gotham (2,522) Fargo (1,936) The Blacklist (1,884) Game of Thrones (1,617) Vikings (1,505) The Last Kingdom (1,470) Billions (1,325)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017