Giriş Kayıt
Sara Hyoun

Sara Hyoun


Editör, Görsel Efekt

Sara Hyoun, editör, görsel efekt. Con Air (1997), Sahte Polis (2009), Dava (1998), Tehlikeli Güzellik (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahte Polis
2009 Komedi Editorial Department 5.8 53,494

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 59,253
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 110,200

Sis
2005 Korku Görsel Efekt 3.6 30,041

Ribaund
2005 Komedi Editorial Department 5.1 10,633

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 188,872
2004 Aksiyon Editorial Department 4.0 24,154

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Editorial Department 7.8 262,203

Dava
1998 Dram Editorial Department 6.5 23,773

Tehlikeli Güzellik
1998 Biyografi Editorial Department 7.3 12,930
1997 Aksiyon Editorial Department 6.8 231,917
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,172) Doctor Strange (6,725) Allied (6,365) Moana (4,823) John Wick: Chapter 2 (3,623) Lion (3,510) Arrival (3,164) Forushande (2,888) Hacksaw Ridge (2,233) Split (2,089)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,323) Supernatural (4,672) The Expanse (4,315) Vikings (3,988) Suits (3,631) The Big Bang Theory (2,483) Sherlock (2,450) Arrow (2,026) Legion (1,977) Black Sails (1,757)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017