Giriş Kayıt
Sara Hyoun

Sara Hyoun


Editör, Görsel Efekt

Sara Hyoun, editör, görsel efekt. Con Air (1997), Sahte Polis (2009), Dava (1998), Tehlikeli Güzellik (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahte Polis
2009 Komedi Editorial Department 5.8 55,593

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 63,029
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 114,594

Sis
2005 Korku Görsel Efekt 3.6 31,689

Ribaund
2005 Komedi Editorial Department 5.1 10,633

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 198,192
2004 Aksiyon Editorial Department 4.0 25,168

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Editorial Department 7.8 277,968

Dava
1998 Dram Editorial Department 6.5 24,382

Tehlikeli Güzellik
1998 Biyografi Editorial Department 7.3 13,798
1997 Aksiyon Editorial Department 6.8 246,578
Dizi Altyazıları
Westworld (12,071) La casa de papel (2,347) 12 Monkeys (1,987) Into the Badlands (1,710) Legion (1,695) The Expanse (1,482) Fear the Walking Dead (1,143) Colony (1,019) Vikings (988) Cloak & Dagger (849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018