Giriş Kayıt
Diana Hyland

Diana Hyland (41)


Oyuncu

Diane Gentner, 25 Ocak 1936 Cleveland Heights, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. The Boy in the Plastic Bubble (1976) yapımıyla biliniyor.27 Mart 1977 tarihinde (41 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Diane Gentner
Doğum Tarihi: 25 Ocak 1936
Ölüm Tarihi: 27 Mart 1977
Doğum Yeri: Cleveland Heights, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Diana Gentner | Diane Gentner
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 40 Dram Oyuncu    
1976 Dram Oyuncu    
1974 Dram Oyuncu    
1969 Dram Oyuncu 7.2 955

Takip
1966 30 Dram Oyuncu 7.3 6,959
1966 30 Western Oyuncu 6.7 123

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,476
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,770
1961 Dram Oyuncu 7.2 483
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017