Giriş Kayıt
Diana Hyland

Diana Hyland (41)


Oyuncu

Diane Gentner, 25 Ocak 1936 Cleveland Heights, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. The Boy in the Plastic Bubble (1976) yapımıyla biliniyor.27 Mart 1977 tarihinde (41 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Diane Gentner
Doğum Tarihi: 25 Ocak 1936
Ölüm Tarihi: 27 Mart 1977
Doğum Yeri: Cleveland Heights, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Diana Gentner | Diane Gentner
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 40 Dram Oyuncu    

Tıp Merkezi
1976 Dram Oyuncu    
1974 Dram Oyuncu    
1969 Dram Oyuncu 7.2 955

Takip
1966 30 Dram Oyuncu 7.3 8,481
1966 30 Western Oyuncu 6.7 123

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,631
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,854
1961 Dram Oyuncu 7.2 483
1959 Komedi Oyuncu 6.7 35
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,796) Hostiles (2,898) Den of Thieves (2,865) Maze Runner: The Death Cure (2,341) 12 Strong (2,216) Wildling (1,803) Peter Rabbit (1,132) The Commuter (1,107) Submergence (1,050) Winchester (987)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,032) The Terror (3,604) The Flash (2,959) Legion (2,893) The Crossing (2,334) Supernatural (1,986) Vikings (1,465) The Expanse (1,463) The Big Bang Theory (1,267) Fear the Walking Dead (1,065)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018