Giriş Kayıt
Diana Hyland

Diana Hyland (41)


Oyuncu

Diane Gentner, 25 Ocak 1936 Cleveland Heights, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. The Boy in the Plastic Bubble (1976) yapımıyla biliniyor.27 Mart 1977 tarihinde (41 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Diane Gentner
Doğum Tarihi: 25 Ocak 1936
Ölüm Tarihi: 27 Mart 1977
Doğum Yeri: Cleveland Heights, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Diana Gentner | Diane Gentner
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 40 Dram Oyuncu    
1976 Dram Oyuncu    
1974 Dram Oyuncu    

Takip
1966 30 Dram Oyuncu 7.3 6,959
1966 30 Western Oyuncu 6.7 123
1966 Dram Oyuncu    

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,287
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,663
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,644) Allied (10,422) Moana (8,472) Assassin's Creed (7,944) Lion (5,353) Arrival (4,291) Hacksaw Ridge (3,280) Fences (3,091) Nocturnal Animals (2,902) Forushande (2,836)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,418) Supernatural (7,928) Vikings (5,174) The Expanse (5,105) The Big Bang Theory (4,168) Suits (3,977) Legion (3,574) The Blacklist (3,432) Arrow (3,364) Sherlock (3,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017