Giriş Kayıt
Kelley Huston

Kelley Huston


Kostümcü, Oyuncu, Yapımcı

Kelley Huston, kostümcü, oyuncu, yapımcı.

Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Reality-TV Yapımcı 6.9 653
2001 Western Kostüm Bölümü 5.9 217

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 145,843
1995 Animasyon Oyuncu 6.6 123
1994 Animasyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017