Giriş Kayıt
Kelley Huston

Kelley Huston


Oyuncu, Kostümcü, Yapımcı

Kelley Huston, oyuncu, kostümcü, yapımcı.

Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Reality-TV Yapımcı 6.9 653
2001 Western Kostüm Bölümü 5.9 217

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 144,902
1995 Animasyon Oyuncu 6.6 123
1994 Animasyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017