Giriş Kayıt
Matthew Robert Kelly

Matthew Robert Kelly (44)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Müzisyen

Matthew Robert Kelly, 22 Aralık 1972 Ottawa, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, müzisyen. Way of the Wicked (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Aralık 1972
Doğum Yeri: Ottawa, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Matt Huson | Matthew Kelly | Matt Kelly
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 42 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
3.9 1,037
2011 39 Komedi Yapımcı 5.8 277
2011 39 Dram Oyuncu    

7 ölümcül Günah
2010 Dram Oyuncu 6.2 348
2010 38 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.8 362

Melek ve Haydut
2009 37 Western Oyuncu    

Kötü Alışkanlıklar
2008 36 Suç Müzik
Yapımcı
Oyuncu
5.0 772

Zafer Bizimdir
2006 34 Dram Yapımcı 7.1 48,581
2006 34 Macera Yapımcı 5.5 47,523
2003 Komedi Oyuncu 8.2 35,491
2002 30 Aksiyon Yapımcı    

Bagajdaki Melek
1997 25 Aksiyon Oyuncu 5.2 10,992
1995 23 Aksiyon Oyuncu    

İhtiras Rüzgarları
1994 22 Dram Oyuncu 7.5 116,947

Üşütük Popolar
1993 21 Macera Oyuncu 6.9 72,314
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,151) Doctor Strange (7,282) Allied (6,747) John Wick: Chapter 2 (5,841) Moana (5,088) Lion (3,707) Arrival (3,455) Forushande (3,275) Hacksaw Ridge (2,457) Split (2,396)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,992) Supernatural (4,893) Vikings (4,630) The Expanse (4,483) Suits (3,812) Sherlock (2,758) The Big Bang Theory (2,703) Blindspot (2,358) Arrow (2,182) Legion (2,105)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017