Giriş Kayıt
Joher Coleman

Joher Coleman (48)


Oyuncu

Joher Coleman, 25 Kasım 1968 Milwaukee, Wisconsin, ABD doğumlu oyuncu. Death to Prom (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joher Coleman
Doğum Tarihi: 25 Kasım 1968
Doğum Yeri: Milwaukee, Wisconsin, ABD
Diğer Bir İsmi: Jory Husain
Takma İsmi: Jory
Burcu: Yay
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 46 Komedi Oyuncu 6.2 28
2007 39 Dram Oyuncu 6.6 271
2006 Animasyon Oyuncu 5.9 802
2005 Aksiyon Oyuncu 8.2 929
1988 20 Komedi Oyuncu 5.2 16,845
1986 Komedi Oyuncu 6.6 1,455
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,774) Live by Night (6,264) Hidden Figures (5,477) Rogue One (4,919) Split (4,609) Paterson (3,830) Assassin's Creed (3,804) Patriots Day (3,601) Allied (3,375) Passengers (1,532)
Dizi Altyazıları
Legion (9,117) Arrow (5,386) The Flash (3,301) The 100 (3,299) The Expanse (3,025) Colony (2,399) Designated Survivor (2,171) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,839) The Originals (1,810)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017