Giriş Kayıt
David Hurtubise

David Hurtubise


Oyuncu

David Hurtubise, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Dave Hurtubise
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 6.6 171
2009 Komedi Oyuncu    
2001 Fantastik Oyuncu    

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 70,491
1997 Western Oyuncu 7.4 166
1996 Macera Oyuncu 6.4 7,330
1994 Gerilim Oyuncu 5.6 546

Kesişme
1994 Dram Oyuncu 5.2 6,369

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 165,268
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017