Giriş Kayıt
Sherry Hursey

Sherry Hursey


Oyuncu, Sesler

Sherry Hursey, oyuncu, sesler. Yürüyen Şato (2004) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Çeşitli 7.2 84,444

Hepsini Vur
2007 Aksiyon Çeşitli 6.7 132,290
2007 Animasyon Çeşitli    

Madagaskar
2005 Animasyon Çeşitli 6.9 280,139

Halka 2
2005 Korku Sesler 5.4 74,839

Yürüyen Şato
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 227,920

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Çeşitli 6.7 188,828

Şrek
2001 Animasyon Çeşitli 7.9 486,469

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Oyuncu 5.9 72,238
1997 Komedi Çeşitli 5.9 7,385

Harika Çocuk
1995 Dram Çeşitli 6.5 24,759

Tom ve Huck
1995 Macera Oyuncu 5.6 7,609
1994 Animasyon Oyuncu 7.4 14,939
1994 Gizem Oyuncu    

Ustaların Dansı
1991 Macera Oyuncu 6.4 1,237
1991 Komedi Oyuncu 7.2 31,903

Rüzgârlı Vadi
1984 Animasyon Oyuncu 8.1 102,414
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,036

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Oyuncu 7.2 6,032
1965 Dram Oyuncu 5.3 4,961
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,306) Allied (11,429) Moana (7,094) Lion (5,450) Arrival (3,760) Hacksaw Ridge (3,189) Nocturnal Animals (2,941) Shut In (2,232) Underworld: Blood Wars (2,198) Fences (1,853)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,878) The Expanse (7,422) Taboo (7,381) Legion (6,041) Arrow (5,798) The Big Bang Theory (5,579) Vikings (4,466) The Blacklist (3,163) Sherlock (2,785) Suits (2,609)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017