Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sherry Hursey

Sherry Hursey


Oyuncu, Sesler

Sherry Hursey, oyuncu, sesler. Yürüyen Şato (2004) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Çeşitli 7.2 81,858

Hepsini Vur
2007 Aksiyon Çeşitli 6.7 131,863
2007 Animasyon Çeşitli    

Madagaskar
2005 Animasyon Çeşitli 6.9 277,626

Halka 2
2005 Korku Sesler 5.4 73,565

Yürüyen Şato
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 225,293

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Çeşitli 6.7 187,743

Şrek
2001 Animasyon Çeşitli 7.9 482,625

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Oyuncu 5.9 71,857
1997 Komedi Çeşitli 5.9 7,385

Harika Çocuk
1995 Dram Çeşitli 6.5 24,656

Tom ve Huck
1995 Macera Oyuncu 5.6 7,609
1994 Animasyon Oyuncu 7.4 14,939
1994 Gizem Oyuncu    

Ustaların Dansı
1991 Macera Oyuncu 6.4 1,237
1991 Komedi Oyuncu 7.2 31,649

Rüzgârlı Vadi
1984 Animasyon Oyuncu 8.1 101,185
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,999

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Oyuncu 7.2 5,946
1965 Dram Oyuncu 5.2 4,931
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017