Giriş Kayıt
Sherry Hursey

Sherry Hursey


Oyuncu, Sesler

Sherry Hursey, oyuncu, sesler. Yürüyen Şato (2004) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Çeşitli 7.2 93,576

Hepsini Vur
2007 Aksiyon Çeşitli 6.7 134,347
2007 Animasyon Çeşitli    

Madagaskar
2005 Animasyon Çeşitli 6.9 291,696

Halka 2
2005 Korku Sesler 5.4 77,787

Yürüyen Şato
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 239,521

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Çeşitli 6.7 192,694

Şrek
2001 Animasyon Çeşitli 7.9 502,769

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Oyuncu 5.9 74,174
1997 Komedi Çeşitli 5.9 7,687

Harika Çocuk
1995 Dram Çeşitli 6.6 25,432

Tom ve Huck
1995 Macera Oyuncu 5.6 7,609
1994 Animasyon Oyuncu 7.4 14,939
1994 Gizem Oyuncu    

Ustaların Dansı
1991 Macera Oyuncu 6.4 1,237
1991 Komedi Oyuncu 7.2 32,879

Rüzgârlı Vadi
1984 Animasyon Oyuncu 8.1 107,641
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,208

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Oyuncu 7.1 6,405
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,126
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017