Giriş Kayıt
Sherry Hursey

Sherry Hursey


Oyuncu, Sesler

Sherry Hursey, oyuncu, sesler. Yürüyen Şato (2004) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Çeşitli 7.1 103,040

Hepsini Vur
2007 Aksiyon Çeşitli 6.7 136,878
2007 Animasyon Çeşitli    

Madagaskar
2005 Animasyon Çeşitli 6.9 306,734

Halka 2
2005 Korku Sesler 5.4 81,251

Yürüyen Şato
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 260,331

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Çeşitli 6.7 197,772

Şrek
2001 Animasyon Çeşitli 7.9 525,417

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Oyuncu 6.0 77,224
1997 Komedi Çeşitli 5.9 7,991

Harika Çocuk
1995 Dram Çeşitli 6.6 26,276

Tom ve Huck
1995 Macera Oyuncu 5.6 8,477
1994 Animasyon Oyuncu 7.4 17,413
1994 Gizem Oyuncu    

Ustaların Dansı
1991 Macera Oyuncu 6.4 1,237
1991 Komedi Oyuncu 7.2 34,395

Rüzgârlı Vadi
1984 Animasyon Oyuncu 8.1 118,818
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,403

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Oyuncu 7.1 6,981
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,343
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018