Giriş Kayıt
Maurice Hurley

Maurice Hurley (75)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Maurice Hurley, 16 Ağustos 1939 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu. The Proposal (2001), Groom Lake (2002), The Equalizer (1985), (2001) 24 (2001) gibi yapımlarla biliniyor.24 Şubat 2015 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Ağustos 1939
Ölüm Tarihi: 24 Şubat 2015
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: C.J. Holland | Maury Hurley
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Oyuncu
7.1 633
2002 63 Korku Senarist 2.3 559
2001 Aksiyon Senarist 8.4 154,222
2001 62 Gerilim Senarist 5.4 618
1997 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.5 7,631
1993 Suç Senarist 6.9 4,720

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yapımcı
Senarist
5.1 19,816

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.6 71,077
1985 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.8 3,240

Kanun Namına
1984 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.5 17,859
1981 42 Aksiyon Senarist 3.7 148
Dizi Altyazıları
The Flash (9,931) Better Call Saul (5,650) Fargo (4,744) Lucifer (3,880) The 100 (3,479) Gotham (3,435) Arrow (3,368) 12 Monkeys (2,653) American Gods (2,495) Supernatural (2,357)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017