Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Maurice Hurley

Maurice Hurley (75)


Senarist, Yapımcı

Maurice Hurley, 16 Ağustos 1939 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu senarist, yapımcı. The Proposal (2001), Groom Lake (2002), The Equalizer (1985), (2001) 24 (2001) gibi yapımlarla biliniyor.24 Şubat 2015 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Ağustos 1939
Ölüm Tarihi: 24 Şubat 2015
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: C.J. Holland | Maury Hurley
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 63 Korku Senarist 2.3 559
2001 Aksiyon Senarist 8.4 150,993
2001 62 Gerilim Senarist 5.4 618
1997 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.5 7,481
1993 Suç Senarist 6.9 4,554

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yapımcı
Senarist
5.1 19,321

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.6 68,454
1985 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.8 3,144

Kanun Namına
1984 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.5 17,393
1981 42 Aksiyon Senarist 3.7 148
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017