Giriş Kayıt
Maurice Hurley

Maurice Hurley (75)


Senarist, Yapımcı

Maurice Hurley, 16 Ağustos 1939 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu senarist, yapımcı. Kung Fu: The Legend Continues (1993), The Proposal (2001), Groom Lake (2002), The Equalizer (1985) gibi yapımlarla biliniyor.24 Şubat 2015 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Ağustos 1939
Ölüm Tarihi: 24 Şubat 2015
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: C.J. Holland | Maury Hurley
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Oyuncu
7.1 633
2002 63 Korku Senarist 2.3 559
2001 Aksiyon Senarist 8.4 156,895
2001 62 Gerilim Senarist 5.4 618
1997 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.5 7,906
1993 Suç Senarist 6.9 5,003
1993 Aksiyon Senarist 6.7 1,735

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yapımcı
Senarist
5.2 20,974

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.6 76,469
1985 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.8 3,344

Kanun Namına
1984 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.5 18,713
1981 42 Aksiyon Senarist 3.7 148
Dizi Altyazıları
Vikings (19,686) Black Mirror (5,464) Supernatural (3,938) The Big Bang Theory (3,525) The Flash (3,312) Shameless (3,162) The Blacklist (1,951) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,798) The X Files (1,575) Knightfall (1,318)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018