Giriş Kayıt
Conrad Hunziker III

Conrad Hunziker III (41)


Kameraman, Sesler

Conrad Henry Samuel Hunziker III, 08 Şubat 1976 Los Angeles, California, ABD doğumlu kameraman, sesler. Mr. Fix It (2006), Sevimli Küçük Yalancılar (2010), Dracula: The Impaler (2013), (2009) Ölümsüz Arkadaşlık (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Conrad Henry Samuel Hunziker III
Doğum Tarihi: 08 Şubat 1976
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Conrad Hunziker
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.96 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 37 Aksiyon Kameraman 3.7 517
2011 35 Dram Kameraman 6.0 180
2011 35 Kameraman    
2010 34 Dram Kameraman 6.1 25

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Kameraman 7.6 131,802
2010 34 Belgesel Sesler 7.7 1,155

Ölümsüz Arkadaşlık
2009 33 Korku Kameraman 5.2 4,934
2009 33 Komedi Kameraman 5.2 2,875
2009 33 Komedi Kameraman 5.3 915

Ölümcül Sırlar
2009 33 Dram Kameraman 3.9 215

Davetsiz Gelen 2
2008 32 Korku Kameraman 4.9 2,747
2006 30 Komedi Kameraman 5.7 1,647
2006 Aile Kameraman    

Lanetli Elmas
2005 29 Aksiyon Kameraman 5.1 1,666
2004 28 Belgesel Kameraman    
2002 26 Aksiyon Kameraman    

Gemide Terör
2000 24 Aksiyon Kameraman 3.5 284
1999 23 Aksiyon Kameraman 3.6 294
1999 23 Gerilim Kameraman 4.4 278
1998 22 Komedi Kameraman 3.0 1,160
1998 22 Komedi Kameraman    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017