Giriş Kayıt
Paul Huntley

Paul Huntley


Makyaj

Paul Huntley, makyaj. Addams Ailesi (1991), 101 Dalmaçyalı (1996), Temple Grandin (2010), Tender Mercies (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paul Huntly
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Makyaj 5.3 278
2013 Biyografi Makyaj    
2010 Biyografi Makyaj 8.4 18,191

New York Yanılsamaları
2008 Komedi Makyaj 7.5 61,853

Pasta Yiyenler
2007 Dram Makyaj 6.4 5,955
2006 Biyografi Makyaj 6.6 2,808
2005 Komedi Makyaj
6.4 36,274
2003 Dram Makyaj 7.8 175

Prozac Toplumu
2001 Dram Makyaj 6.3 14,893

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Makyaj 5.8 15,316

Hücre
2000 Korku Makyaj 6.3 83,162
2000 Biyografi Makyaj 7.0 23,384

Keyif Evi
2000 Romantik Makyaj 7.1 6,537
2000 Komedi Makyaj 6.5 932

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 Dram Makyaj 8.4 617,043
1999 Dram Makyaj 6.7 708

Kuzen Bette
1998 Komedi Makyaj 6.2 2,109

Gizli Noktalar
1997 Biyografi Makyaj 6.8 30,464

Aile Bağları
1997 Dram Makyaj 6.0 4,353

101 Dalmaçyalı
1996 Aile Makyaj 5.6 80,180
1996 Dram Makyaj    
1995 Dram Makyaj    
1995 Komedi Makyaj 6.4 1,469
1993 Dram Makyaj 7.6 426
1992 Dram Makyaj 6.7 2,907
1992 Biyografi Makyaj    

Addams Ailesi
1991 Komedi Makyaj 6.8 102,508
1989 Macera Makyaj 5.7 1,471
1988 Dram Makyaj 6.2 2,460
1983 Dram Makyaj 7.5 7,242
1970 Dram Makyaj 7.8 2,113
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017