Giriş Kayıt
Elizabeth Hunter

Elizabeth Hunter


Senarist, Yapımcı

Elizabeth Hunter, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.2 1,294
2012 Gizem Senarist    
2011 Komedi Senarist
Yapımcı
5.7 8,191
2010 Dram Senarist    
2008 Dram Yapımcı    

Güzellik Salonu
2005 Komedi Senarist 5.5 13,822
2004 Dram Yapımcı 7.6 20,420

Tatlı Sahtekar
2003 Komedi Senarist 5.5 5,851
1998 Dram Yapımcı 7.1 60,180

Acil Servis
1994 Dram Senarist
Çeşitli
7.7 41,236
Film Altyazıları
Gold (2,688) Personal Shopper (1,888) Get Out (1,747) Silence (1,595) Logan (1,591) The Age of Shadows (1,053) Split (1,010) La La Land (985) The Fate of the Furious (955) Rings (910)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,429) The Flash (5,372) Into the Badlands (3,325) Gotham (2,522) Fargo (1,936) The Blacklist (1,884) Game of Thrones (1,617) Vikings (1,505) The Last Kingdom (1,470) Billions (1,325)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017