Giriş Kayıt
Elizabeth Hunter

Elizabeth Hunter


Senarist, Yapımcı

Elizabeth Hunter, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Senarist    
2016 Dram Yapımcı 7.3 1,655
2012 Gizem Senarist    
2011 Komedi Senarist
Yapımcı
5.7 8,191
2010 Dram Senarist    
2008 Dram Yapımcı    

Güzellik Salonu
2005 Komedi Senarist 5.5 14,140
2004 Dram Yapımcı 7.6 20,947

Tatlı Sahtekar
2003 Komedi Senarist 5.5 5,851
1998 Dram Yapımcı 7.1 62,102

Acil Servis
1994 Dram Senarist
Çeşitli
7.7 42,250
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017