Giriş Kayıt
Elizabeth Hunter

Elizabeth Hunter


Senarist, Yapımcı

Elizabeth Hunter, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.1 774
2012 Gizem Senarist    
2011 Komedi Senarist
Yapımcı
5.7 8,188
2010 Dram Senarist    
2008 Dram Yapımcı    

Güzellik Salonu
2005 Komedi Senarist 5.5 13,537
2004 Dram Yapımcı 7.6 20,134

Tatlı Sahtekar
2003 Komedi Senarist 5.5 5,851
1998 Dram Yapımcı 7.1 59,157

Acil Servis
1994 Dram Senarist
Çeşitli
7.7 40,664
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017