Giriş Kayıt
Elizabeth Hunter

Elizabeth Hunter


Senarist, Yapımcı

Elizabeth Hunter, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.2 1,134
2012 Gizem Senarist    
2011 Komedi Senarist
Yapımcı
5.7 8,191
2010 Dram Senarist    
2008 Dram Yapımcı    

Güzellik Salonu
2005 Komedi Senarist 5.5 13,787
2004 Dram Yapımcı 7.6 20,327

Tatlı Sahtekar
2003 Komedi Senarist 5.5 5,851
1998 Dram Yapımcı 7.1 59,843

Acil Servis
1994 Dram Senarist
Çeşitli
7.7 41,010
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,100) Rogue One (5,288) Split (3,902) Assassin's Creed (2,848) Brimstone (2,312) Hidden Figures (2,272) Paterson (2,205) The Institute (1,580) The Great Wall (1,324) Passengers (1,217)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,172) Legion (7,542) Arrow (4,368) Legends of Tomorrow (2,329) Into the Badlands (2,124) The Expanse (1,957) Vikings (1,841) The Blacklist (1,836) Black Sails (1,677) 24: Legacy (1,628)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017