Giriş Kayıt
Elizabeth Hunter

Elizabeth Hunter


Senarist, Yapımcı

Elizabeth Hunter, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.1 805
2012 Gizem Senarist    
2011 Komedi Senarist
Yapımcı
5.7 8,191
2010 Dram Senarist    
2008 Dram Yapımcı    

Güzellik Salonu
2005 Komedi Senarist 5.5 13,686
2004 Dram Yapımcı 7.6 20,224

Tatlı Sahtekar
2003 Komedi Senarist 5.5 5,851
1998 Dram Yapımcı 7.1 59,447

Acil Servis
1994 Dram Senarist
Çeşitli
7.7 40,824
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017