Giriş Kayıt
Elizabeth Hunter

Elizabeth Hunter


Senarist, Yapımcı

Elizabeth Hunter, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 6.9 1,896
2017 Biyografi Senarist    
2016 Dram Yapımcı 7.3 2,059
2012 Gizem Senarist    
2011 Komedi Senarist
Yapımcı
5.7 8,485
2010 Dram Senarist    
2008 Dram Yapımcı    

Güzellik Salonu
2005 Komedi Senarist 5.5 14,494
2004 Dram Yapımcı 7.6 21,229

Tatlı Sahtekar
2003 Komedi Senarist 5.5 5,851
1998 Dram Yapımcı 7.1 63,434

Acil Servis
1994 Dram Senarist
Çeşitli
7.7 43,244
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018