Giriş Kayıt
Craig Hunter

Craig Hunter


Sesler

Craig Hunter, sesler. Benim Adım Earl (2005), Raising Hope (2010), Stitchers (2015), The Real O'Neals (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler 8.3 18,176
2016 Komedi Sesler 7.0 4,424
2016 Suç Sesler 6.2 3,807
2015 Suç Sesler 7.0 10,212
2015 Dram Sesler 6.2 540
2014 Dram Sesler 6.1 1,079
2011 Komedi Sesler 7.5 2,207
2011 Dram Sesler 5.9 272
2011 Komedi Sesler 4.3 296
2011 Suç Sesler 7.3 13,778
2010 Komedi Sesler 8.0 32,601
2010 Kısa Metraj Sesler    
2010 Komedi Sesler 7.2 1,681

Bir Çift Kral
2010 Komedi Sesler 5.7 2,598

Hayat Dersi
2007 Dram Sesler 6.6 4,611
2007 Komedi Sesler    
2006 Komedi Sesler 5.7 803

Amerikan Gençliği
2005 Dram Sesler 5.9 2,438

Benim Adım Earl
2005 Komedi Sesler 7.8 88,891
2004 Komedi Sesler 8.4 38,816
2004 Dram Sesler 7.1 776
2003 Dram Sesler 8.1 119
2000 Aksiyon Sesler 7.4 27,703

Haşin Krallık
2000 Aksiyon Sesler 7.2 836

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Sesler 6.8 26,458
1996 Suç Sesler 8.1 8,345
1994 Bilim-Kurgu Sesler 6.6 1,153
1993 Gizem Sesler    

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sesler 8.7 174,552
1993 Dram Sesler    
1991 Dram Sesler 4.5 69
Dizi Altyazıları
Westworld (5,891) La casa de papel (2,365) The Expanse (1,977) Legion (1,670) Colony (1,455) Cloak & Dagger (1,227) Goliath (1,226) Vikings (949) 12 Monkeys (894) Fear the Walking Dead (805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018