Giriş Kayıt
Samantha-Jane Hunt

Samantha-Jane Hunt


Oyuncu

Samantha-Jane Hunt, oyuncu. The Virgin Queen (2005), Melekler Çetesi (2000), (2013) Bu Aşk Fazla Sürmez (2013), (2013) Austen Diyari (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram 0 5.0 605
2014 Kısa Metraj    

Işıkların Ötesinde
2014 Dram 0 6.9 12,226
2014 Dram Çeşitli 5.9 2,207

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Çeşitli 5.7 31,124

Austen Diyari
2013 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 15,759
2012 Dram 0    
2010 Dram Çeşitli    
2006 Suç Çeşitli    
2005 Biyografi Çeşitli 7.8 1,823
2005 Dram Çeşitli    
2004 Suç Çeşitli    
2003 Komedi Çeşitli 7.9 3,640
2001 Dram Çeşitli 7.0 3,804
2001 Dram Çeşitli    

Melekler Çetesi
2000 Komedi Çeşitli 4.1 535
2000 Gizem Çeşitli    
1997 Suç 0 7.7 16,156
1997 Suç Çeşitli 7.6 422
1996 Suç Çeşitli 7.8 3,408
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017