Giriş Kayıt
Samantha-Jane Hunt

Samantha-Jane Hunt


Oyuncu

Samantha-Jane Hunt, oyuncu. The Virgin Queen (2005), Melekler Çetesi (2000), (2013) Bu Aşk Fazla Sürmez (2013), (2013) Austen Diyari (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram 0 5.1 850
2014 Kısa Metraj    

Işıkların Ötesinde
2014 Dram 0 6.9 12,741
2014 Dram Çeşitli 5.9 2,674

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Çeşitli 5.7 31,997

Austen Diyari
2013 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 16,397
2012 Dram 0    
2010 Dram Çeşitli    
2006 Suç Çeşitli    
2005 Biyografi Çeşitli 7.8 1,823
2005 Dram Çeşitli    
2004 Suç Çeşitli    
2003 Komedi Çeşitli 7.9 3,817
2001 Dram Çeşitli 7.0 3,804
2001 Dram Çeşitli    

Melekler Çetesi
2000 Komedi Çeşitli 4.1 535
2000 Gizem Çeşitli    
1997 Suç 0 7.8 17,064
1997 Suç Çeşitli 7.6 482
1996 Suç Çeşitli 7.8 3,569
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017