Giriş Kayıt
Samantha-Jane Hunt

Samantha-Jane Hunt


Oyuncu

Samantha-Jane Hunt, oyuncu. The Virgin Queen (2005), Melekler Çetesi (2000), (2013) Bu Aşk Fazla Sürmez (2013), (2013) Austen Diyari (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram 0 5.2 1,098
2014 Kısa Metraj    

Işıkların Ötesinde
2014 Dram 0 6.9 13,229
2014 Dram Çeşitli 5.9 2,925

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Çeşitli 5.7 32,829

Austen Diyari
2013 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 16,894
2012 Dram 0    
2006 Suç Çeşitli    
2005 Biyografi Çeşitli 7.8 1,823
2005 Dram Çeşitli 6.7 831
2004 Suç Çeşitli    
2003 Komedi Çeşitli 7.9 3,970
2001 Dram Çeşitli 7.0 3,804
2001 Dram Çeşitli    

Melekler Çetesi
2000 Komedi Çeşitli 4.1 535
2000 Gizem Çeşitli    
1997 Suç 0 7.8 17,759
1997 Suç Çeşitli 7.6 500
1996 Suç Çeşitli 7.8 3,875
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,509) Den of Thieves (2,893) Maze Runner: The Death Cure (2,616) Hostiles (2,418) Winchester (2,382) 12 Strong (2,168) Submergence (1,757) Peter Rabbit (1,296) The Commuter (1,255) A martfüi rém (1,074)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,657) Supernatural (4,255) The Flash (3,464) The Terror (2,977) The Big Bang Theory (2,859) Legion (2,588) Gotham (2,396) The Expanse (2,095) Arrow (2,036) The Crossing (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018