Giriş Kayıt
Samantha-Jane Hunt

Samantha-Jane Hunt


Oyuncu

Samantha-Jane Hunt, oyuncu. The Virgin Queen (2005), Melekler Çetesi (2000), (2013) Bu Aşk Fazla Sürmez (2013), (2013) Austen Diyari (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram 0 5.1 902
2014 Kısa Metraj    

Işıkların Ötesinde
2014 Dram 0 6.9 13,040
2014 Dram Çeşitli 5.9 2,925

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Çeşitli 5.7 32,566

Austen Diyari
2013 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 16,702
2012 Dram 0    
2006 Suç Çeşitli    
2005 Biyografi Çeşitli 7.8 1,823
2005 Dram Çeşitli 6.7 831
2004 Suç Çeşitli    
2003 Komedi Çeşitli 7.9 3,922
2001 Dram Çeşitli 7.0 3,804
2001 Dram Çeşitli    

Melekler Çetesi
2000 Komedi Çeşitli 4.1 535
2000 Gizem Çeşitli    
1997 Suç 0 7.8 17,536
1997 Suç Çeşitli 7.6 500
1996 Suç Çeşitli 7.8 3,817
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018