Giriş Kayıt
Samantha-Jane Hunt

Samantha-Jane Hunt


Oyuncu

Samantha-Jane Hunt, oyuncu. The Virgin Queen (2005), Melekler Çetesi (2000), (2013) Bu Aşk Fazla Sürmez (2013), (2013) Austen Diyari (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram 0 5.2 1,132
2014 Kısa Metraj    

Işıkların Ötesinde
2014 Dram 0 6.9 13,333
2014 Dram Çeşitli 5.9 3,239

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Çeşitli 5.7 33,011

Austen Diyari
2013 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 17,033
2012 Dram 0    
2006 Suç Çeşitli    
2005 Biyografi Çeşitli 7.8 1,823
2005 Dram Çeşitli 6.7 831
2004 Suç Çeşitli    
2003 Komedi Çeşitli 7.9 4,022
2001 Dram Çeşitli 7.0 3,804
2001 Dram Çeşitli    

Melekler Çetesi
2000 Komedi Çeşitli 4.1 535
2000 Gizem Çeşitli    
1997 Suç 0 7.8 17,987
1997 Suç Çeşitli 7.6 500
1996 Suç Çeşitli 7.8 3,923
Film Altyazıları
Rampage (13,275) Ready Player One (7,983) Blockers (1,937) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,473) The Cured (734) Future World (636) Den 12. mann (630) Black Panther (520) Red Sparrow (372)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,495) The 100 (2,838) La casa de papel (2,170) 12 Monkeys (2,128) The Expanse (2,115) The Crossing (1,908) Into the Badlands (1,711) Vikings (1,137) Legion (1,118) Supernatural (1,015)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018