Giriş Kayıt
Robert Hummel

Robert Hummel


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Robert Hummel, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, oyuncu. Baadasssss! (2003), Superfast! (2015), Love Is the Drug (2006), Only the Brave (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Hummel | Robert E. Hummel | Bob Hummell | Robe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü 7.2 2,385
2016 Aile Yapım Tasarımcısı 5.0 33
2016 Korku Yapım Tasarımcısı 4.9 1,412
2016 Dram Sanat Bölümü 7.6 924
2016 Korku Yapım Tasarımcısı 6.7 7
2015 Komedi Sanat Bölümü 4.0 6,467
2015 Aksiyon Oyuncu
Yapım Tasarımcısı
   
2015 Komedi Sanat Bölümü 8.0 14,030
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 2.3 455
2014 Gerilim Yapım Tasarımcısı 2.3 322
2013 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 6.0 10
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 3.1 252
2013 Aile Sanat Yönetmeni 3.4 549
2013 Aile Sanat Yönetmeni    
2013 Aile Sanat Yönetmeni    
2013 Dram Sanat Bölümü 7.1 10,822
2012 Korku Sanat Bölümü
Yapım Tasarımcısı
   
2012 Gerilim Sanat Bölümü 4.8 1,086
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 18
2011 Korku Yapım Tasarımcısı    
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2010 Yapım Tasarımcısı 7.9 519
2010 Korku Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
   
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.8 23,164
2010 Korku Yapım Tasarımcısı 2.3 362
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 5.5 170
2009 Korku Yapım Tasarımcısı 2.3 252
2009 Fantastik Yapım Tasarımcısı 5.2 44
2009 Korku Sanat Bölümü 4.8 970
2009 Korku Yapım Tasarımcısı 4.9 23
2008 Dram Sanat Bölümü    
2008 Dram Sanat Bölümü 5.4 740

Cehennem Sürüşü
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 14,240
2007 Korku Yapım Tasarımcısı    

Sınır Bölgesi
2007 Suç Sanat Bölümü 5.6 8,141
2007 Suç Sanat Bölümü 4.6 531
2006 Dram Sanat Bölümü 5.7 621
2006 Aksiyon Sanat Bölümü    
2006 Dram Sanat Bölümü 5.5 643
2006 Komedi Sanat Bölümü 4.2 983
2005 Dram Sanat Bölümü 6.3 10,022
2005 Suç Sanat Bölümü 5.4 6,254
2004 Suç Yapım Tasarımcısı 3.7 160
2004 Korku Yapım Tasarımcısı 3.0 1,550

Baadasssss!
2003 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 4,284
1997 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 4.3 110
1990 Western Yapımcı 4.0 142
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017