Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Lynne Huitson

Lynne Huitson


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Lynne Huitson, sanat yönetmeni, sanat bölümü. İskoçya'nın Son Kralı (2006), Cenazede Ölüm (2007), Sihirli Dadı (2005), Fortitude (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 7.6 137
2015 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 9,936
2013 Dram Sanat Yönetmeni    
2013 Dram Sanat Yönetmeni 7.8 3,739

Kimse Var Mı?
2008 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 4,127
2008 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 10,218

Cenazede Ölüm
2007 Komedi Sanat Yönetmeni 7.4 91,876

Babanı En Son Ne Zaman Gördün?
2007 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.9 3,592

İskoçya'nın Son Kralı
2006 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.7 149,196

Altmış Altı
2006 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.7 2,328

Sihirli Dadı
2005 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 52,029

Kral Arthur
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 139,675

Pür Neşe
2003 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 4,399

X-Men 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 418,363
2002 Macera Sanat Yönetmeni    

Acemi takim
2001 Komedi Sanat Yönetmeni 5.5 193

Doğuştan Romantik
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.5 1,318
2000 Dram Sanat Bölümü    
1999 Dram Sanat Bölümü 6.4 1,302
1998 Dram Sanat Bölümü 6.2 2,584
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017