Giriş Kayıt
Lynne Huitson

Lynne Huitson


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Lynne Huitson, sanat yönetmeni, sanat bölümü, set dekoratörü. İskoçya'nın Son Kralı (2006), Cenazede Ölüm (2007), Sihirli Dadı (2005), Fortitude (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Magdalalı Meryem
2018 Dram Set Dekoratörü 6.0 1,730
2018 Biyografi Sanat Yönetmeni    

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 12,396
2015 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 15,181
2013 Dram Sanat Yönetmeni    
2013 Dram Sanat Yönetmeni 7.8 5,267

Kimse Var Mı?
2008 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 4,127
2008 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 10,753

Cenazede Ölüm
2007 Komedi Sanat Yönetmeni 7.4 97,436

Babanı En Son Ne Zaman Gördün?
2007 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.9 3,592

İskoçya'nın Son Kralı
2006 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.7 158,948

Altmış Altı
2006 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.7 2,328

Sihirli Dadı
2005 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 57,362

Kral Arthur
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 146,834

Pür Neşe
2003 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 4,399

X-Men 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 454,084
2002 Macera Sanat Yönetmeni    

Acemi takim
2001 Komedi Sanat Yönetmeni 5.5 193

Doğuştan Romantik
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.5 1,318
2000 Dram Sanat Bölümü    
1999 Dram Sanat Bölümü 6.4 1,302
1998 Dram Sanat Bölümü 6.2 2,584
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018