Giriş Kayıt
Lynne Huitson

Lynne Huitson


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Lynne Huitson, sanat yönetmeni, sanat bölümü, set dekoratörü. İskoçya'nın Son Kralı (2006), Cenazede Ölüm (2007), Sihirli Dadı (2005), Fortitude (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Magdalalı Meryem
2018 Dram Set Dekoratörü    
2018 Biyografi Sanat Yönetmeni    

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 10,996
2015 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 14,650
2013 Dram Sanat Yönetmeni    
2013 Dram Sanat Yönetmeni 7.8 4,912

Kimse Var Mı?
2008 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 4,127
2008 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 10,747

Cenazede Ölüm
2007 Komedi Sanat Yönetmeni 7.4 96,449

Babanı En Son Ne Zaman Gördün?
2007 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.9 3,592

İskoçya'nın Son Kralı
2006 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.7 157,148

Altmış Altı
2006 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.7 2,328

Sihirli Dadı
2005 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 56,300

Kral Arthur
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 145,660

Pür Neşe
2003 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 4,399

X-Men 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 448,306
2002 Macera Sanat Yönetmeni    

Acemi takim
2001 Komedi Sanat Yönetmeni 5.5 193

Doğuştan Romantik
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.5 1,318
2000 Dram Sanat Bölümü    
1999 Dram Sanat Bölümü 6.4 1,302
1998 Dram Sanat Bölümü 6.2 2,584
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (16,791) Blade Runner 2049 (3,854) Jigsaw (2,908) Geostorm (2,649) Last Flag Flying (2,572) The Man from Earth: Holocene (2,541) The Open House (1,397) Dunkirk (1,343) The Foreigner (1,159) It (1,127)
Dizi Altyazıları
Vikings (17,381) Black Mirror (6,298) Supernatural (5,030) The Big Bang Theory (4,461) Shameless (4,451) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,904) Star Trek: Discovery (2,488) The Blacklist (2,473) The Flash (2,099) The X Files (2,065)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018