Giriş Kayıt
Wendy Hughes

Wendy Hughes (61)


Oyuncu

Wendy Hughes, 29 Temmuz 1952 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu. The Man Who Sued God (2001), My Brilliant Career (1979), Vahşi Orkide II (1991), Careful, He Might Hear You (1983) gibi yapımlarla biliniyor.08 Mart 2014 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 29 Temmuz 1952
Ölüm Tarihi: 08 Mart 2014
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 56 Belgesel Oyuncu 7.7 3,260
2006 54 Dram Oyuncu 7.0 232
2001 49 Komedi Oyuncu 6.5 4,353

Cennet Yolu
1997 45 Dram Oyuncu 6.8 4,304
1995 Animasyon Oyuncu    
1995 43 Animasyon Oyuncu    
1993 Dram Oyuncu 7.3 413
1993 Suç Oyuncu 8.6 9,124

Vahşi Orkide II
1991 39 Dram Oyuncu 3.6 1,190
1983 Dram Oyuncu    
1983 31 Dram Oyuncu 7.1 556
1979 27 Biyografi Oyuncu 7.3 2,642
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,774) Live by Night (6,264) Hidden Figures (5,477) Rogue One (4,919) Split (4,609) Paterson (3,830) Assassin's Creed (3,804) Patriots Day (3,601) Allied (3,375) Passengers (1,532)
Dizi Altyazıları
Legion (9,117) Arrow (5,386) The Flash (3,301) The 100 (3,299) The Expanse (3,025) Colony (2,399) Designated Survivor (2,171) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,839) The Originals (1,810)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017