Giriş Kayıt
Kristina Hughes

Kristina Hughes (45)


Oyuncu, Yapımcı

Kristina Michele Hughes, 16 Eylül 1971 Leominster, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Eski Dostlar (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kristina Michele Hughes
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1971
Doğum Yeri: Leominster, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Christina Hughes
Takma İsmi: Sport
Burcu: Başak
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kıvırık: Ay Macerası
2013 42 Animasyon Oyuncu 3.6 267
2009 Suç Oyuncu
Yapımcı
8.0 31
2009 Talk-Show Oyuncu 9.2 270
2008 37 Dram Oyuncu 7.7 90,766
2008 37 Gerilim Oyuncu 3.2 210

Eski Dostlar
2003 32 Komedi Oyuncu 7.2 190,740
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017