Giriş Kayıt
Kristina Hughes

Kristina Hughes (45)


Oyuncu, Yapımcı

Kristina Michele Hughes, 16 Eylül 1971 Leominster, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Eski Dostlar (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kristina Michele Hughes
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1971
Doğum Yeri: Leominster, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Christina Hughes
Takma İsmi: Sport
Burcu: Başak
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kıvırık: Ay Macerası
2013 42 Animasyon Oyuncu 3.6 267
2009 Suç Oyuncu
Yapımcı
8.0 31
2009 Talk-Show Oyuncu 9.2 270
2008 37 Dram Oyuncu 7.7 91,221
2008 37 Gerilim Oyuncu 3.2 210

Eski Dostlar
2003 32 Komedi Oyuncu 7.2 191,520
Dizi Altyazıları
The Flash (9,381) Better Call Saul (7,067) Fargo (4,181) Lucifer (4,170) American Gods (3,814) Gotham (3,738) The 100 (3,292) Twin Peaks (3,224) 12 Monkeys (2,833) Supernatural (2,761)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017