Giriş Kayıt
Bronwen Hughes

Bronwen Hughes


Yönetmen, Yapımcı, Müzisyen

Bronwen Hughes, yönetmen, yapımcı, müzisyen. Tangled (2010), Fırtınalı Aşk (1999), Hung (2009), Stander (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yönetmen 6.4 3,171
2016 Suç Yönetmen 7.5 1,493
2014 Dram Yönetmen 6.6 3,076
2013 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.4 4,112
2013 Dram Yönetmen    
2010 Dram Yönetmen 7.8 299,820
2009 Komedi Yönetmen 7.2 18,779
2004 Dram Yönetmen 7.6 20,230
2003 Aksiyon Yönetmen
Müzik
7.2 7,100

Üstteki Kadın
2000 Komedi Yapımcı 5.3 8,639

Fırtınalı Aşk
1999 Komedi Yönetmen 5.4 27,483
1996 Aile Yönetmen 5.9 8,069
1985 Dram Çeşitli 8.4 13,022
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,048) Doctor Strange (7,185) Allied (6,665) John Wick: Chapter 2 (5,380) Moana (5,050) Lion (3,681) Arrival (3,405) Forushande (3,234) Hacksaw Ridge (2,414) Split (2,371)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,843) Supernatural (4,853) Vikings (4,519) The Expanse (4,462) Suits (3,790) Sherlock (2,709) The Big Bang Theory (2,671) Blindspot (2,272) Arrow (2,158) Legion (2,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017