Giriş Kayıt
Bronwen Hughes

Bronwen Hughes


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Bronwen Hughes, yönetmen, yapımcı, senarist. Tangled (2010), Fırtınalı Aşk (1999), Hung (2009), Stander (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yönetmen 6.3 6,590
2016 Dram Yönetmen
Senarist
6.6 121
2016 Suç Yönetmen 7.4 1,771
2014 Dram Yönetmen 6.6 3,076
2013 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.4 4,173
2013 Dram Yönetmen    
2010 Dram Yönetmen 7.8 299,820
2009 Komedi Yönetmen 7.2 18,943
2004 Dram Yönetmen 7.6 20,491
2003 Aksiyon Yönetmen
Müzik
7.2 7,100

Üstteki Kadın
2000 Komedi Yapımcı 5.3 8,639

Fırtınalı Aşk
1999 Komedi Yönetmen 5.4 27,804
1996 Aile Yönetmen 5.9 8,069
1985 Dram Çeşitli 8.4 13,022
Film Altyazıları
Kidnap (4,307) T2 Trainspotting (3,391) Beauty and the Beast (2,912) Contratiempo (1,515) The Fate of the Furious (1,462) Redivider (1,259) Dangal (1,132) The Boss Baby (1,023) The Great Wall (923) Get Out (813)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,897) Better Call Saul (5,752) The Flash (5,702) Twin Peaks (4,166) Lucifer (4,084) Into the Badlands (3,643) Supernatural (3,243) Gotham (2,947) 12 Monkeys (2,546) Fargo (2,483)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017