Giriş Kayıt
Bronwen Hughes

Bronwen Hughes


Yönetmen, Yapımcı, Müzisyen, Senarist

Bronwen Hughes, yönetmen, yapımcı, müzisyen, senarist. Tangled (2010), Fırtınalı Aşk (1999), Hung (2009), Stander (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yönetmen 6.3 7,806
2016 Dram Yönetmen
Senarist
6.2 212
2016 Suç Yönetmen 7.4 2,049
2014 Dram Yönetmen 6.6 3,076
2013 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.4 4,296
2013 Dram Yönetmen    
2010 Dram Yönetmen 7.8 299,820
2009 Komedi Yönetmen 7.2 19,199
2004 Dram Yönetmen 7.6 21,004
2003 Aksiyon Yönetmen
Müzik
7.2 7,100

Üstteki Kadın
2000 Komedi Yapımcı 5.3 8,639

Fırtınalı Aşk
1999 Komedi Yönetmen 5.4 28,182
1996 Aile Yönetmen 5.9 8,069
1985 Dram Çeşitli 8.4 16,267
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017