Giriş Kayıt
Bronwen Hughes

Bronwen Hughes


Yönetmen, Yapımcı, Müzisyen

Bronwen Hughes, yönetmen, yapımcı, müzisyen. Tangled (2010), Fırtınalı Aşk (1999), Hung (2009), Stander (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yönetmen 6.3 6,921
2016 Dram Yönetmen
Senarist
6.6 121
2016 Suç Yönetmen 7.4 1,834
2014 Dram Yönetmen 6.6 3,076
2013 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.4 4,196
2013 Dram Yönetmen    
2010 Dram Yönetmen 7.8 299,820
2009 Komedi Yönetmen 7.2 18,969
2004 Dram Yönetmen 7.6 20,586
2003 Aksiyon Yönetmen
Müzik
7.2 7,100

Üstteki Kadın
2000 Komedi Yapımcı 5.3 8,639

Fırtınalı Aşk
1999 Komedi Yönetmen 5.4 27,899
1996 Aile Yönetmen 5.9 8,069
1985 Dram Çeşitli 8.4 13,022
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017