Giriş Kayıt
Bronwen Hughes

Bronwen Hughes


Yönetmen, Yapımcı, Müzisyen

Bronwen Hughes, yönetmen, yapımcı, müzisyen. Tangled (2010), Fırtınalı Aşk (1999), Hung (2009), Stander (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yönetmen 6.3 7,193
2016 Dram Yönetmen
Senarist
6.6 121
2016 Suç Yönetmen 7.4 1,902
2014 Dram Yönetmen 6.6 3,076
2013 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.4 4,216
2013 Dram Yönetmen    
2010 Dram Yönetmen 7.8 299,820
2009 Komedi Yönetmen 7.2 19,018
2004 Dram Yönetmen 7.6 20,723
2003 Aksiyon Yönetmen
Müzik
7.2 7,100

Üstteki Kadın
2000 Komedi Yapımcı 5.3 8,639

Fırtınalı Aşk
1999 Komedi Yönetmen 5.4 27,959
1996 Aile Yönetmen 5.9 8,069
1985 Dram Çeşitli 8.4 13,022
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017