Giriş Kayıt
David Huey

David Huey


Yapımcı, Senarist, Yönetmen Asistanı, Görüntü Yönetmeni

David Huey, yapımcı, senarist, yönetmen asistanı, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Hue David | David Hue | Dave Huey | Carribou Seto
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Aksiyon Yapımcı    

SWAT: Savaş Başlığı
2004 Yönetmen
Yapımcı
3.0 100
1997 Aksiyon Senarist
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
   
1997 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen Asistanı
3.8 172
1989 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.3 66
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,087) Den of Thieves (2,753) Maze Runner: The Death Cure (2,480) Hostiles (1,899) Winchester (1,708) A martfüi rém (1,546) Bleeding Steel (1,512) 12 Strong (1,343) The Commuter (1,243) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,597) La casa de papel (7,191) The Big Bang Theory (3,398) Gotham (2,939) Supernatural (2,880) The Terror (2,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,601) Arrow (2,032) The Flash (1,352) Vikings (1,323)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018