Giriş Kayıt
David Huey

David Huey


Yapımcı, Senarist, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

David Huey, yapımcı, senarist, yönetmen asistanı, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Hue David | David Hue | Dave Huey | Carribou Seto
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Aksiyon Yapımcı    

SWAT: Savaş Başlığı
2004 Yönetmen
Yapımcı
3.0 100
1997 Aksiyon Senarist
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
   
1997 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen Asistanı
3.8 172
1989 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.3 66
Dizi Altyazıları
Vikings (6,391) Shameless (3,884) Game of Thrones (3,094) Mr. Robot (2,973) Supernatural (2,755) The Big Bang Theory (2,215) Arrow (2,202) Outlander (1,928) Gotham (1,794) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,769)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017