Giriş Kayıt
David Huey

David Huey


Yapımcı, Senarist, Yönetmen Asistanı, Görüntü Yönetmeni

David Huey, yapımcı, senarist, yönetmen asistanı, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Hue David | David Hue | Dave Huey | Carribou Seto
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Aksiyon Yapımcı    

SWAT: Savaş Başlığı
2004 Yönetmen
Yapımcı
3.0 100
1997 Aksiyon Senarist
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
   
1997 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen Asistanı
3.8 172
1989 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.3 66
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017