Giriş Kayıt
John Hudson

John Hudson (77)


Oyuncu

John C. Hudson, 24 Ocak 1919 Gilroy, California, ABD doğumlu oyuncu. The Cimarron Kid (1952), (1957) Vahşi Mücadele (1957), (1960) G.I. Blues (1960), (1954) Silver Lode (1954) gibi yapımlarla biliniyor.08 Nisan 1996 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John C. Hudson
Doğum Tarihi: 24 Ocak 1919
Ölüm Tarihi: 08 Nisan 1996
Doğum Yeri: Gilroy, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1961 42 Komedi Oyuncu 6.3 481
1960 41 Komedi Oyuncu 6.2 2,377
1959 Komedi Oyuncu    

Vahşi Mücadele
1957 38 Western Oyuncu 7.2 10,725
1957 Komedi Oyuncu    
1956 37 Romantik Oyuncu 5.3 343
1955 36 Western Oyuncu 5.1 160
1955 36 Komedi Oyuncu 6.4 726
1955 36 Dram Oyuncu 5.4 247
1955 Dram Oyuncu    
1954 35 Western Oyuncu 7.1 1,053

Cennete Dönüş
1953 34 Dram Oyuncu 6.0 383
1952 33 Dram Oyuncu 6.4 375
1952 33 Western Oyuncu 6.5 347
1952 33 Western Oyuncu 6.6 511
1951 32 Dram Oyuncu 7.5 501
1950 Dram Oyuncu 8.5 59
1947 28 Macera Oyuncu 6.9 955
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,429) Legion (9,159) The Flash (9,124) Arrow (6,685) The 100 (5,171) Vikings (4,326) Taboo (4,262) Black Sails (4,230) Agents of S.H.I.E.L.D. (4,116) Suits (3,741)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017