Giriş Kayıt
Mark Hudis

Mark Hudis (50)


Yapımcı, Senarist

Mark Hudis, 19 Şubat 1968 Tarrytown, New York, ABD doğumlu yapımcı, senarist. That '70s Show (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Şubat 1968
Doğum Yeri: Tarrytown, New York, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Yapımcı 7.5 8,943
2012 Suç Yapımcı
Senarist
7.9 86,879
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 21,786
2008 Dram Yapımcı
Senarist
7.9 213,847
1998 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.1 132,312
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018