Giriş Kayıt
Mark Hudis

Mark Hudis (48)


Yapımcı, Senarist

Mark Hudis, 19 Şubat 1968 Tarrytown, New York, ABD doğumlu yapımcı, senarist. That '70s Show (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Şubat 1968
Doğum Yeri: Tarrytown, New York, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Senarist 8.3 11,648
2014 Suç Yapımcı 7.5 6,899
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 20,314
2008 Dram Yapımcı
Senarist
7.9 206,654
1998 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.1 119,787
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017