Giriş Kayıt
Rachel Hudgins

Rachel Hudgins


Yapımcı

Rachel Hudgins, yapımcı. (1996) İlk Korku (1996), (1997) Çakal (1997), (2002) Sadakatsiz (2002), (1999) Kaçak Gelin (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Günahkarlar
2007 Suç Yapımcı 5.7 9,799

Umut Mevsimi
2005 Dram Yapımcı 5.5 6,028

Aşka Davet
2004 Komedi Yapımcı 6.1 36,650
2002 Komedi 7.2 178,018

Sadakatsiz
2002 Dram Çeşitli 6.7 65,293

Gecenin Nefesi
2002 Dram Yapımcı 6.5 65,300

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi Çeşitli 4.6 15,587

New York'ta Sonbahar
2000 Dram Çeşitli 5.5 20,452

Kaçak Gelin
1999 Komedi Çeşitli 5.5 77,062

Kızıl Köşe
1997 Suç Çeşitli 6.2 13,366

Çakal
1997 Aksiyon Çeşitli 6.3 90,410

İlk Korku
1996 Suç Çeşitli 7.7 138,422

Erkek Yok, Problem Yok
1995 Komedi Çeşitli 6.4 9,783

Müşteri
1994 Gerilim Çeşitli 6.7 47,521

Kesişme
1994 Dram Çeşitli 5.2 6,103

Yıllar Sonra
1993 Dram Çeşitli 6.1 15,810
1992 Komedi Çeşitli 6.0 9,986
1990 Suç Çeşitli 6.4 8,198
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,795) Allied (11,954) Moana (7,599) Lion (5,754) Arrival (3,978) Hacksaw Ridge (3,363) Nocturnal Animals (3,090) Assassin's Creed (2,598) Shut In (2,343) Underworld: Blood Wars (2,285)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,376) Taboo (8,547) The Expanse (7,673) Legion (6,173) Arrow (5,951) The Big Bang Theory (5,846) Vikings (4,766) The Blacklist (3,335) Suits (2,992) Sherlock (2,976)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017