Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Rachel Hudgins

Rachel Hudgins


Yapımcı

Rachel Hudgins, yapımcı. (1996) İlk Korku (1996), (1997) Çakal (1997), (2002) Sadakatsiz (2002), (1999) Kaçak Gelin (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Günahkarlar
2007 Suç Yapımcı 5.7 9,799

Umut Mevsimi
2005 Dram Yapımcı 5.5 6,028

Aşka Davet
2004 Komedi Yapımcı 6.1 36,362
2002 Komedi 7.2 176,787

Sadakatsiz
2002 Dram Çeşitli 6.7 64,864

Gecenin Nefesi
2002 Dram Yapımcı 6.5 64,839

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi Çeşitli 4.6 15,587

New York'ta Sonbahar
2000 Dram Çeşitli 5.5 20,452

Kaçak Gelin
1999 Komedi Çeşitli 5.5 76,541

Kızıl Köşe
1997 Suç Çeşitli 6.2 13,358

Çakal
1997 Aksiyon Çeşitli 6.3 90,011

İlk Korku
1996 Suç Çeşitli 7.7 137,254

Erkek Yok, Problem Yok
1995 Komedi Çeşitli 6.4 9,783

Müşteri
1994 Gerilim Çeşitli 6.7 47,098

Kesişme
1994 Dram Çeşitli 5.2 6,103

Yıllar Sonra
1993 Dram Çeşitli 6.1 15,810
1992 Komedi Çeşitli 6.0 9,986
1990 Suç Çeşitli 6.4 8,198
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017