Giriş Kayıt
Rachel Hudgins

Rachel Hudgins


Yapımcı

Rachel Hudgins, yapımcı. (1996) İlk Korku (1996), (1997) Çakal (1997), (2002) Sadakatsiz (2002), (1999) Kaçak Gelin (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Günahkarlar
2007 Suç Yapımcı 5.7 9,799

Umut Mevsimi
2005 Dram Yapımcı 5.5 6,028

Aşka Davet
2004 Komedi Yapımcı 6.1 36,948
2002 Komedi 7.2 180,884

Sadakatsiz
2002 Dram Çeşitli 6.7 66,101

Gecenin Nefesi
2002 Dram Yapımcı 6.5 65,827

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi Çeşitli 4.6 15,587

New York'ta Sonbahar
2000 Dram Çeşitli 5.5 20,911

Kaçak Gelin
1999 Komedi Çeşitli 5.5 78,006

Kızıl Köşe
1997 Suç Çeşitli 6.2 13,366

Çakal
1997 Aksiyon Çeşitli 6.3 91,143

İlk Korku
1996 Suç Çeşitli 7.7 140,292

Erkek Yok, Problem Yok
1995 Komedi Çeşitli 6.4 9,783

Müşteri
1994 Gerilim Çeşitli 6.7 48,171

Kesişme
1994 Dram Çeşitli 5.2 6,103

Yıllar Sonra
1993 Dram Çeşitli 6.1 16,123
1992 Komedi Çeşitli 6.0 9,986
1990 Suç Çeşitli 6.4 8,363
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017