Giriş Kayıt
Rachel Hudgins

Rachel Hudgins


Yapımcı

Rachel Hudgins, yapımcı. (1996) İlk Korku (1996), (1997) Çakal (1997), (2002) Sadakatsiz (2002), (1999) Kaçak Gelin (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Günahkarlar
2007 Suç Yapımcı 5.7 10,084

Umut Mevsimi
2005 Dram Yapımcı 5.5 6,028

Aşka Davet
2004 Komedi Yapımcı 6.1 38,832
2002 Komedi 7.2 191,766

Sadakatsiz
2002 Dram Çeşitli 6.7 70,144

Gecenin Nefesi
2002 Dram Yapımcı 6.5 68,674

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi Çeşitli 4.6 16,232

New York'ta Sonbahar
2000 Dram Çeşitli 5.6 22,190

Kaçak Gelin
1999 Komedi Çeşitli 5.5 82,456

Kızıl Köşe
1997 Suç Çeşitli 6.2 13,366

Çakal
1997 Aksiyon Çeşitli 6.4 95,543

İlk Korku
1996 Suç Çeşitli 7.7 150,845

Erkek Yok, Problem Yok
1995 Komedi Çeşitli 6.4 10,549

Müşteri
1994 Gerilim Çeşitli 6.7 51,499

Kesişme
1994 Dram Çeşitli 5.2 6,369

Yıllar Sonra
1993 Dram Çeşitli 6.1 16,854
1992 Komedi Çeşitli 6.0 9,986
1990 Suç Çeşitli 6.4 8,910
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018