Giriş Kayıt
Lucien Hubert

Lucien Hubert (79)


Oyuncu

Lucien Hubert, 25 Eylül 1906 Paris, Fransa doğumlu oyuncu. (1960) Çehresiz Gözler (1960), (1952) Yasak Oyunlar (1952), (1958) Ni vu, ni connu (1958), (1956) Sen Bir Melektin (1956) gibi yapımlarla biliniyor.25 Şubat 1986 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Eylül 1906
Ölüm Tarihi: 25 Şubat 1986
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1961 55 Suç Oyuncu    

Çehresiz Gözler
1960 54 Dram Oyuncu 7.8 19,410
1958 52 Komedi Oyuncu 7.3 957

Sen Bir Melektin
1956 50 Dram Oyuncu 7.5 829

The Adultress
1953 47 Suç Oyuncu 7.4 836

Yasak Oyunlar
1952 46 Dram Oyuncu 7.9 8,973
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017