Giriş Kayıt
Feng Huang

Feng Huang


Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Feng Huang, yönetmen, senarist, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Aksiyon Yapımcı 7.3 425
1978 Aksiyon Yapımcı    
1978 Aksiyon Yapımcı 6.5 72
1978 Oyuncu
Yönetmen
Senarist
6.3 17
1977 Aksiyon Senarist 7.0 499
1976 Aksiyon Yapımcı 6.1 102
1973 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
Senarist
6.2 130
1973 Belgesel Oyuncu 6.5 176
1972 Aksiyon Yönetmen 7.0 471
1972 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
6.1 114
1971 Aksiyon Senarist
Yönetmen
7.0 58
1971 Macera Senarist
Yönetmen Asistanı
6.3 26
1970 Senarist
Yönetmen
6.7 40
1968 Macera Yönetmen Asistanı 6.3 40
1967 Yönetmen Asistanı 5.7 19
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,763) Den of Thieves (3,005) Maze Runner: The Death Cure (2,718) Hostiles (2,500) Winchester (2,476) 12 Strong (2,213) Submergence (1,775) Peter Rabbit (1,312) The Commuter (1,290) A martfüi rém (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,952) Supernatural (4,347) The Flash (3,525) The Terror (3,055) The Big Bang Theory (2,968) Legion (2,628) Gotham (2,448) The Expanse (2,130) Arrow (2,117) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,979)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018