Giriş Kayıt
Jennifer Howell

Jennifer Howell


Oyuncu, Yapımcı

Jennifer Howell, oyuncu, yapımcı.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Oyuncu 9.5 103
2006 Belgesel 7.5 25,408

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon 7.2 140,017
2001 Komedi Yapımcı 7.5 1,643
2000 Oyuncu 6.8 91

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
7.8 167,675

Tanrı'nın Ordusu 2
1998 Fantastik Çeşitli 5.8 5,465
1997 Komedi Çeşitli 6.2 31,056
1997 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
8.8 256,329
1996 Komedi Çeşitli 5.7 35,509
1996 Korku Çeşitli    
Film Altyazıları
Live by Night (11,190) Resident Evil: The Final Chapter (9,282) Rogue One (5,048) Hidden Figures (4,920) Patriots Day (4,568) Assassin's Creed (4,025) Split (3,680) Allied (3,549) Paterson (3,453) Why Him? (3,420)
Dizi Altyazıları
Legion (4,809) The 100 (4,362) Black Sails (4,020) Arrow (3,433) The Expanse (3,270) The Originals (2,881) Into the Badlands (2,753) Colony (2,687) The Flash (2,490) Vikings (2,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017