Giriş Kayıt
Jennifer Howell

Jennifer Howell


Oyuncu, Yapımcı

Jennifer Howell, oyuncu, yapımcı.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Oyuncu 9.5 103
2006 Belgesel 7.5 25,408

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon 7.2 140,491
2001 Komedi Yapımcı 7.5 1,643
2000 Oyuncu 6.8 91

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
7.8 168,263

Tanrı'nın Ordusu 2
1998 Fantastik Çeşitli 5.8 5,465
1997 Komedi Çeşitli 6.2 31,138
1997 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
8.8 257,995
1996 Komedi Çeşitli 5.7 35,509
1996 Korku Çeşitli    
Film Altyazıları
Gold (2,564) Personal Shopper (1,703) Get Out (1,686) Logan (1,493) Silence (1,400) The Age of Shadows (1,007) Split (962) La La Land (923) Rings (871) The Fate of the Furious (857)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,122) The Flash (4,848) Into the Badlands (3,228) Gotham (2,338) The Blacklist (1,830) Fargo (1,764) Game of Thrones (1,495) Vikings (1,439) The Last Kingdom (1,432) Billions (1,259)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017