Giriş Kayıt
Jennifer Howell

Jennifer Howell


Oyuncu, Yapımcı

Jennifer Howell, oyuncu, yapımcı.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Oyuncu 9.5 103
2006 Belgesel 7.5 25,408

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon 7.2 143,123
2001 Komedi Yapımcı 7.5 1,643
2000 Oyuncu 6.8 91

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
7.8 171,859

Tanrı'nın Ordusu 2
1998 Fantastik Çeşitli 5.8 5,465
1997 Komedi Çeşitli 6.2 31,574
1997 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
8.8 269,524
1996 Komedi Çeşitli 5.7 36,420
1996 Korku Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017