Giriş Kayıt
Jennifer Howell

Jennifer Howell


Oyuncu, Yapımcı

Jennifer Howell, oyuncu, yapımcı.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Oyuncu 9.5 103
2006 Belgesel 7.5 25,408

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon 7.2 142,196
2001 Komedi Yapımcı 7.5 1,643
2000 Oyuncu 6.8 91

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
7.8 170,604

Tanrı'nın Ordusu 2
1998 Fantastik Çeşitli 5.8 5,465
1997 Komedi Çeşitli 6.2 31,466
1997 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
8.8 265,113
1996 Komedi Çeşitli 5.7 36,208
1996 Korku Çeşitli    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (118,224) Rick and Morty (4,427) The Defenders (3,365) The Strain (3,038) Suits (1,926) Mr. Mercedes (1,331) Fargo (1,180) The Sinner (1,139) The Last Ship (1,096) Breaking Bad (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017