Giriş Kayıt
Jennifer Howell

Jennifer Howell


Oyuncu, Yapımcı

Jennifer Howell, oyuncu, yapımcı.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Oyuncu 9.5 103
2006 Belgesel 7.5 25,408

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon 7.2 145,913
2001 Komedi Yapımcı 7.5 1,643
2000 Oyuncu 6.8 91

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
7.8 175,563

Tanrı'nın Ordusu 2
1998 Fantastik Çeşitli 5.8 5,465
1997 Komedi Çeşitli 6.2 32,012
1997 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
8.7 281,677
1996 Komedi Çeşitli 5.7 37,141
1996 Korku Çeşitli 4.2 3,581
Film Altyazıları
Black Panther (2,939) Cargo (2,477) Red Sparrow (2,354) True Crimes (1,752) Game Night (1,712) Deadpool (1,278) Ready Player One (1,276) Avengers: Infinity War (980) Annihilation (916) Den of Thieves (916)
Dizi Altyazıları
Westworld (12,711) Supernatural (6,722) La casa de papel (4,670) Gotham (3,465) Arrow (3,408) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,330) The 100 (3,195) 13 Reasons Why (3,035) The Flash (2,500) Lucifer (2,068)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018