Giriş Kayıt
Jennifer Howell

Jennifer Howell


Oyuncu, Yapımcı

Jennifer Howell, oyuncu, yapımcı.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Oyuncu 9.5 103
2006 Belgesel 7.5 25,408

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon 7.2 139,501
2001 Komedi Yapımcı 7.5 1,643
2000 Oyuncu 6.8 91

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
7.8 166,885

Tanrı'nın Ordusu 2
1998 Fantastik Çeşitli 5.8 5,465
1997 Komedi Çeşitli 6.2 30,962
1997 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
8.8 254,224
1996 Komedi Çeşitli 5.7 35,509
1996 Korku Çeşitli    
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,900) Passengers (5,806) Doctor Strange (4,324) Allied (3,093) Arrival (2,616) Split (2,537) xXx: Return of Xander Cage (2,382) Forushande (2,266) Moana (2,011) Lion (1,583)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,596) Legion (5,383) Arrow (4,987) Taboo (4,798) Supernatural (4,532) Vikings (3,971) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,432) Black Sails (3,396) Blindspot (3,302) Suits (3,287)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017