Giriş Kayıt
Frank Howard

Frank Howard (47)


Oyuncu

Frank Howard, 25 Eylül 1970 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. 16. Doğum Günüm (1984) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Eylül 1970
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Takma İsmi: Fritz
Burcu: Terazi
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zamanı Durduranlar
2002 32 Macera Oyuncu 5.2 11,907

Yırtık Rahibe 2
1993 23 Komedi Oyuncu 5.5 41,139
1991 21 Dram Oyuncu 6.3 89
1985 15 Dram Oyuncu 6.2 1,756

16. Doğum Günüm
1984 14 Komedi Oyuncu 7.1 85,596
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,024) Hostiles (2,662) Den of Thieves (2,608) Maze Runner: The Death Cure (2,134) 12 Strong (1,943) Wildling (1,753) The Commuter (1,002) Peter Rabbit (956) Submergence (761) A Quiet Place (731)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,278) The Terror (3,297) The Flash (2,646) Legion (2,604) The Crossing (2,152) Vikings (1,327) Supernatural (1,300) The Expanse (1,175) The Big Bang Theory (1,088) Fear the Walking Dead (1,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018