Giriş Kayıt
Frank Howard

Frank Howard (46)


Oyuncu

Frank Howard, 25 Eylül 1970 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. 16. Doğum Günüm (1984) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Eylül 1970
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Takma İsmi: Fritz
Burcu: Terazi
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zamanı Durduranlar
2002 32 Macera Oyuncu 5.2 11,584

Yırtık Rahibe 2
1993 23 Komedi Oyuncu 5.4 38,156
1991 21 Dram Oyuncu 6.3 89
1985 15 Dram Oyuncu 6.2 1,756

16. Doğum Günüm
1984 14 Komedi Oyuncu 7.2 79,011
Film Altyazıları
Live by Night (9,461) Why Him? (6,566) Rogue One (3,342) Resident Evil: The Final Chapter (3,304) Patriots Day (2,368) Assassin's Creed (2,082) Hidden Figures (1,991) Paterson (1,293) Split (1,232) Allied (946)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,021) Black Sails (4,157) Into the Badlands (3,213) Legion (2,365) The 100 (2,121) Vikings (1,790) Taken (1,534) The Originals (1,451) Designated Survivor (1,441) Game of Thrones (1,374)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017