Giriş Kayıt
Frank Howard

Frank Howard (46)


Oyuncu

Frank Howard, 25 Eylül 1970 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. 16. Doğum Günüm (1984) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Eylül 1970
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Takma İsmi: Fritz
Burcu: Terazi
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zamanı Durduranlar
2002 32 Macera Oyuncu 5.2 11,500

Yırtık Rahibe 2
1993 23 Komedi Oyuncu 5.4 37,924
1991 21 Dram Oyuncu 6.3 89
1985 15 Dram Oyuncu 6.2 1,756

16. Doğum Günüm
1984 14 Komedi Oyuncu 7.2 78,201
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,296) John Wick: Chapter 2 (8,155) Doctor Strange (4,556) Allied (3,968) Moana (2,712) Forushande (2,486) Split (2,353) Arrival (2,352) Lion (1,978) Hacksaw Ridge (1,623)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,094) The Flash (4,201) Vikings (3,658) Supernatural (2,980) Blindspot (2,498) Suits (2,281) Sherlock (2,151) The Big Bang Theory (1,776) The Expanse (1,591) The Vampire Diaries (1,476)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017