Giriş Kayıt
Dan Howard

Dan Howard


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Dan Howard, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı. No Night Is Too Long (2002), Gölün Sırrı (2005), The Stickup (2002), Çılgın Kamp (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Duane Howard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gölün Sırrı
2005 Gizem Yapımcı 5.3 1,761
2002 Suç Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.0 2,015
2002 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapımcı
6.5 1,301
2001 Komedi Yapımcı 3.9 354

Çılgın Kamp
1997 Aile Yapımcı 4.9 824
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 425
1995 Dram Yapımcı    
1993 Suç Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.1 155
1987 Dram Yapımcı    
1981 Macera Yapım Yöneticisi 6.2 92
1981 Biyografi 0 7.8 150
1979 Dram 0 6.8 70
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017