Giriş Kayıt
Ronald E. House

Ronald E. House (78)


Oyuncu, Senarist

Ronald E. House, 03 Aralık 1939 ABD doğumlu oyuncu, senarist. Bullshot (1983), (1985) Private Resort (1985), (1981) Modern Problems (1981), (1983) Going Berserk (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1939
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Ronald House | Ron House
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Komedi Oyuncu    

Müfettiş Gadget
1986 Animasyon Oyuncu    
1985 46 Komedi Oyuncu 5.2 6,428
1983 44 Komedi Senarist
Oyuncu
6.4 539
1983 44 Komedi Oyuncu 5.3 1,263

Uçak 2
1982 43 Komedi Oyuncu 6.1 42,338

New York'tan Kaçış
1981 42 Aksiyon Oyuncu 7.2 104,922
1981 42 Komedi Oyuncu 5.0 4,262

Pat Kramer'ın Hikâyesi
1981 42 Komedi Oyuncu 5.4 3,763
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018