Giriş Kayıt
Ronald E. House

Ronald E. House (77)


Oyuncu, Senarist

Ronald E. House, 03 Aralık 1939 ABD doğumlu oyuncu, senarist. New York'tan Kaçış (1981) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1939
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Ronald House | Ron House
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Komedi Oyuncu    

Müfettiş Gadget
1986 Animasyon Oyuncu    
1985 46 Komedi Oyuncu 5.2 6,082
1983 44 Komedi Senarist
Oyuncu
6.4 539
1983 44 Komedi Oyuncu 5.3 1,263

Uçak 2
1982 43 Komedi Oyuncu 6.1 39,067

New York'tan Kaçış
1981 42 Aksiyon Oyuncu 7.2 95,829
1981 42 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.4 3,572
Film Altyazıları
Rogue One (6,620) Resident Evil: The Final Chapter (3,409) Brimstone (3,284) Assassin's Creed (2,687) Split (2,389) The Great Wall (1,581) The Institute (1,427) Paterson (1,126) Passengers (1,100) Collateral Beauty (1,002)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017