Giriş Kayıt
Ronald E. House

Ronald E. House (78)


Oyuncu, Senarist

Ronald E. House, 03 Aralık 1939 ABD doğumlu oyuncu, senarist. New York'tan Kaçış (1981) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1939
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Ronald House | Ron House
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Komedi Oyuncu    

Müfettiş Gadget
1986 Animasyon Oyuncu    
1985 46 Komedi Oyuncu 5.2 6,428
1983 44 Komedi Senarist
Oyuncu
6.4 539
1983 44 Komedi Oyuncu 5.3 1,263

Uçak 2
1982 43 Komedi Oyuncu 6.1 41,154

New York'tan Kaçış
1981 42 Aksiyon Oyuncu 7.2 101,563

Pat Kramer'ın Hikâyesi
1981 42 Komedi Oyuncu 5.4 3,763
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,546) Stronger (4,370) Dunkirk (3,234) Flatliners (2,215) Loving Vincent (1,990) American Made (1,752) It (1,663) Kingsman: The Golden Circle (1,557) Mother! (1,431) The Foreigner (1,204)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,796) Mr. Robot (6,975) Shameless (5,735) Game of Thrones (3,470) Manhunt: Unabomber (2,890) Peaky Blinders (2,859) Designated Survivor (1,591) The Big Bang Theory (1,418) Lucifer (1,399) Supernatural (1,240)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017