Giriş Kayıt
Buck Houghton

Buck Houghton (84)


Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Archible Ernest Houghton Jr., 04 Mayıs 1915 Denver, Colorado, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu, senarist. Alacakaranlık Kuşağı (1959) yapımıyla biliniyor.14 Mayıs 1999 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Archible Ernest Houghton Jr.
Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1915
Ölüm Tarihi: 14 Mayıs 1999
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: A. E. Houghton Jr. | A.E. 'Buck' Houghton Jr. | A.
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 71 Aksiyon Yapımcı 5.9 12,184
1982 67 Dram Yapımcı 6.2 513

Baba 2
1974 59 Suç Oyuncu 9.0 926,079
1971 Western Senarist 8.2 126
1968 Suç Yapımcı 7.4 4,718
1966 51 Savaş Yapımcı 6.0 80

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Yapımcı 9.0 54,332
1959 Komedi Çeşitli    
1958 Aksiyon Yapımcı 8.3 141
1954 39 Dram Çeşitli 5.8 240
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018