Giriş Kayıt
Buck Houghton

Buck Houghton (84)


Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Archible Ernest Houghton Jr., 04 Mayıs 1915 Denver, Colorado, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu, senarist. Alacakaranlık Kuşağı (1959) yapımıyla biliniyor.14 Mayıs 1999 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Archible Ernest Houghton Jr.
Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1915
Ölüm Tarihi: 14 Mayıs 1999
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: A. E. Houghton Jr. | A.E. 'Buck' Houghton Jr. | A.
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 71 Aksiyon Yapımcı 5.9 10,762
1982 67 Dram Yapımcı 6.2 513

Baba 2
1974 59 Suç Oyuncu 9.0 832,712
1971 Western Senarist 8.2 126
1968 Suç Yapımcı 7.4 4,194
1966 51 Savaş Yapımcı 6.0 80

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Yapımcı 9.0 47,781
1959 Komedi Çeşitli    
1958 Aksiyon Yapımcı 8.3 141
1954 39 Dram Çeşitli 5.8 240
Film Altyazıları
Allied (9,501) Doctor Strange (9,491) Moana (7,981) Assassin's Creed (5,683) Lion (4,810) Arrival (3,724) Hacksaw Ridge (2,894) Nocturnal Animals (2,569) Fences (2,520) Forushande (1,924)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,956) Supernatural (7,558) The Expanse (4,668) Vikings (4,330) The Big Bang Theory (3,790) Suits (3,412) Legion (3,349) The Blacklist (3,286) Arrow (3,097) Sherlock (2,748)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017