Giriş Kayıt
Maurissa Horwitz

Maurissa Horwitz


Editör, Editör, Oyuncu

Maurissa Horwitz, editör, editör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Dostlar 4 : Korkak Kahraman
2015 Animasyon Editör 5.3 428

Tinker Bell ve Canavar Efsanesi
2014 Animasyon Editorial Department 7.3 3,899

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 Animasyon Editorial Department 6.0 13,138

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Editorial Department 5.6 5,163

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 Animasyon Editorial Department
Oyuncu
6.0 43,978

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Editorial Department 8.2 513,466

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 Animasyon Editorial Department 6.5 119,484

Orman Çetesi
2006 Animasyon Editorial Department 6.8 131,802

Baskı
2002 Dram Editorial Department 6.8 100,314

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi Editorial Department 4.6 15,587
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017