Giriş Kayıt
Maurissa Horwitz

Maurissa Horwitz


Editör, Editör, Oyuncu

Maurissa Horwitz, editör, editör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Dostlar 4 : Korkak Kahraman
2015 Animasyon Editör 5.3 428

Tinker Bell ve Canavar Efsanesi
2014 Animasyon Editorial Department 7.3 3,899

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 Animasyon Editorial Department 6.0 13,149

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Editorial Department 5.6 5,163

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 Animasyon Editorial Department
Oyuncu
6.0 44,128

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Editorial Department 8.2 517,064

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 Animasyon Editorial Department 6.5 120,068

Orman Çetesi
2006 Animasyon Editorial Department 6.8 132,369

Baskı
2002 Dram Editorial Department 6.8 100,554

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi Editorial Department 4.6 15,587
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,384) Rogue One (4,988) Split (3,567) Assassin's Creed (2,613) Brimstone (2,210) Paterson (1,900) Hidden Figures (1,804) The Institute (1,558) The Great Wall (1,247) Passengers (1,124)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,943) Legion (7,109) Arrow (3,874) Legends of Tomorrow (2,204) Into the Badlands (2,098) The Blacklist (1,737) Vikings (1,659) Black Sails (1,601) The Expanse (1,568) 24: Legacy (1,510)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017