Giriş Kayıt
Maurissa Horwitz

Maurissa Horwitz


Editör, Editör, Oyuncu

Maurissa Horwitz, editör, editör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Dostlar 4 : Korkak Kahraman
2015 Animasyon Editör 5.3 428

Tinker Bell ve Canavar Efsanesi
2014 Animasyon Editorial Department 7.3 3,899

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 Animasyon Editorial Department 6.0 13,149

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Editorial Department 5.6 5,163

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 Animasyon Editorial Department
Oyuncu
6.0 44,354

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Editorial Department 8.2 520,879

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 Animasyon Editorial Department 6.5 120,659

Orman Çetesi
2006 Animasyon Editorial Department 6.8 133,053

Baskı
2002 Dram Editorial Department 6.8 100,874

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi Editorial Department 4.6 15,587
Film Altyazıları
Gold (4,213) Get Out (2,502) Logan (2,054) The Age of Shadows (1,318) La La Land (1,311) Split (1,302) Rings (1,229) Personal Shopper (1,195) Zashchitniki (1,145) The Great Wall (1,026)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,137) The Blacklist (3,448) Into the Badlands (3,010) Fargo (2,721) The Last Kingdom (2,577) Doctor Who (2,166) Game of Thrones (1,695) Vikings (1,681) The Expanse (1,680) The Flash (1,648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017