Giriş Kayıt
John Horton

John Horton


Özel Efekt, Görsel Efekt

John Horton, Özel efekt, görsel efekt. Monty Python Ve Kutsal Kase (1975), And Now for Something Completely Different (1971), Mrs Dalloway (1997), Death Line (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Minik Kahramanlar
1997 Komedi Özel Efekt 5.8 17,158
1997 Dram Özel Efekt 6.9 2,923
1976 Macera Görsel Efekt    

Monty Python Ve Kutsal Kase
1975 Macera Özel Efekt 8.3 409,997
1973 Korku Özel Efekt 6.0 2,324

İnsanın Yücelişi
1973 Belgesel Görsel Efekt 9.0 553
1971 Komedi Özel Efekt 7.6 24,022
1969 Komedi Görsel Efekt 8.9 49,234

2001: Uzay Yolu Macerası
1968 Gizem Görsel Efekt 8.3 466,945
1963 Macera Özel Efekt
Görsel Efekt
8.5 28,808
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017