Giriş Kayıt
Denise Horta

Denise Horta


Sesler

Denise M. Horta, sesler. Rambo İlk Kan 2 (1985), Fort Apache the Bronx (1981), Kızıl Şafak (1984), Starchaser: The Legend of Orin (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Denise M. Horta
Diğer Bir İsmi: Denise M. Horta | Denise Janisz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Davetsiz
2009 Dram Sesler 6.4 63,807
2009 Aksiyon Sesler 7.6 404,765

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Sesler    

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 96,519

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Sesler 5.9 34,273

İki Fıstık
2004 Suç Sesler 5.5 102,850

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Sesler 7.7 276,086

Korku Kulübü
2004 Komedi Sesler 5.6 24,143
2004 Aksiyon Sesler 6.6 26,766
2003 Gerilim Sesler 5.8 91,846

Kuraldışı
2003 Suç Sesler 6.5 51,322

İtalya'da Aşk
2003 Macera Sesler 5.4 28,805

Kan Borcu
2002 Aksiyon Sesler 6.4 35,443

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 276,781

Belanın Böylesi
2002 Komedi Sesler 6.5 17,714

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Sesler 3.0 22,650

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 124,475

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Sesler 5.5 12,604
2000 Biyografi Sesler 6.7 225

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 61,931

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 224,552

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 103,368

İkili Oyun
1999 Suç Sesler 6.8 74,862

Gerçek Suç
1999 Suç Sesler 6.6 26,123
1998 Aksiyon Sesler 6.6 333,154

Los Angeles Sırları
1997 Suç Sesler 8.3 431,348

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Sesler 6.6 32,617

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Sesler 6.7 78,729
1997 Aksiyon Sesler 6.8 231,942

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sesler 3.7 195,816
1997 Aksiyon Sesler 5.5 21,528

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 266,686

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sesler 6.4 41,939

Kırık Ok
1996 Aksiyon Sesler 6.0 79,268
1995 Aksiyon Sesler 5.1 9,338
1995 Aksiyon Sesler 5.9 5,050

Su Dünyası
1995 Aksiyon Sesler 6.1 149,008

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Sesler 7.3 83,755

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Sesler 5.7 9,821

Küçük Zampara
1994 Komedi Sesler 5.5 9,447

Richie Rich
1994 Komedi Sesler 5.2 51,846
1994 Komedi Sesler 6.1 23,087

Erkek Severse
1994 Dram Sesler 6.5 17,184

Hokus Pokus
1993 Komedi Sesler 6.7 64,994

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sesler 5.8 49,750

Jennifer 8
1992 Suç Sesler 6.2 12,349

Amerikalılar
1992 Dram Sesler 7.8 78,869

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Sesler 6.9 83,823

Addams Ailesi
1991 Komedi Sesler 6.8 100,818
1991 Fantastik Sesler 4.0 4,683
1991 Dram Sesler 6.0 595

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Sesler 7.1 279,370

Aşk Denizi
1989 Suç Sesler 6.8 31,138
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Sesler 5.9 23,178

Sıfırın Altı
1987 Suç Sesler 6.4 14,804

Çetin Ceviz
1987 Dram Sesler 6.7 4,731
1986 Western Sesler 6.6 327
1986 Dram Sesler 5.4 402
1985 Macera Sesler 6.7 1,442

Rambo İlk Kan 2
1985 Aksiyon Sesler 6.4 122,046

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Sesler 7.0 42,522

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Sesler 6.4 43,055
1984 Dram Sesler 6.2 1,536
1981 Suç Sesler 6.7 4,412
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,582) Doctor Strange (6,932) Allied (6,506) Moana (4,931) John Wick: Chapter 2 (4,600) Lion (3,592) Arrival (3,269) Forushande (3,071) Split (2,308) Hacksaw Ridge (2,303)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,562) Supernatural (4,769) The Expanse (4,382) Vikings (4,303) Suits (3,724) The Big Bang Theory (2,605) Sherlock (2,569) Arrow (2,100) Legion (2,037) Blindspot (2,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017