Giriş Kayıt
Denise Horta

Denise Horta


Sesler

Denise M. Horta, sesler. Rambo İlk Kan 2 (1985), Fort Apache the Bronx (1981), Kızıl Şafak (1984), Starchaser: The Legend of Orin (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Denise M. Horta
Diğer Bir İsmi: Denise M. Horta | Denise Janisz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Davetsiz
2009 Dram Sesler 6.4 66,928
2009 Aksiyon Sesler 7.6 419,792

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Sesler    

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 99,627

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Sesler 5.9 35,534

İki Fıstık
2004 Suç Sesler 5.5 107,834

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Sesler 7.7 285,543

Korku Kulübü
2004 Komedi Sesler 5.7 25,010
2004 Aksiyon Sesler 6.6 26,766
2003 Gerilim Sesler 5.8 94,515

Kuraldışı
2003 Suç Sesler 6.5 52,833

İtalya'da Aşk
2003 Macera Sesler 5.4 30,194

Kan Borcu
2002 Aksiyon Sesler 6.4 36,291

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 284,688

Belanın Böylesi
2002 Komedi Sesler 6.5 18,140

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Sesler 3.0 22,893

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 127,562

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Sesler 5.5 12,604
2000 Biyografi Sesler 6.7 225

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 63,793

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 231,107

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 105,538

İkili Oyun
1999 Suç Sesler 6.8 76,788

Gerçek Suç
1999 Suç Sesler 6.6 27,261
1998 Aksiyon Sesler 6.6 344,757

Los Angeles Sırları
1997 Suç Sesler 8.3 449,773

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Sesler 6.6 33,353

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Sesler 6.7 81,615
1997 Aksiyon Sesler 6.8 239,807

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sesler 3.7 202,632
1997 Aksiyon Sesler 5.5 21,528

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 274,734

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sesler 6.4 43,468

Kırık Ok
1996 Aksiyon Sesler 6.0 81,183
1995 Aksiyon Sesler 5.2 9,592
1995 Aksiyon Sesler 5.9 5,279

Su Dünyası
1995 Aksiyon Sesler 6.1 154,033

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Sesler 7.3 86,717

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Sesler 5.7 9,821

Küçük Zampara
1994 Komedi Sesler 5.5 9,728

Richie Rich
1994 Komedi Sesler 5.3 53,725
1994 Komedi Sesler 6.1 24,003

Erkek Severse
1994 Dram Sesler 6.5 17,644

Hokus Pokus
1993 Komedi Sesler 6.7 67,825

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sesler 5.8 51,778

Jennifer 8
1992 Suç Sesler 6.2 12,349

Amerikalılar
1992 Dram Sesler 7.8 82,498

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Sesler 6.9 86,695

Addams Ailesi
1991 Komedi Sesler 6.8 104,637
1991 Fantastik Sesler 4.0 4,683
1991 Dram Sesler 6.0 595

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Sesler 7.1 289,286

Aşk Denizi
1989 Suç Sesler 6.8 32,188
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Sesler 6.0 24,101

Sıfırın Altı
1987 Suç Sesler 6.4 15,519

Çetin Ceviz
1987 Dram Sesler 6.7 4,731
1986 Western Sesler 6.6 327
1986 Dram Sesler 5.4 402
1985 Macera Sesler 6.7 1,442

Rambo İlk Kan 2
1985 Aksiyon Sesler 6.4 126,762

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Sesler 7.0 43,638

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Sesler 6.4 44,284
1984 Dram Sesler 6.2 1,536
1981 Suç Sesler 6.7 4,412
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017