Giriş Kayıt
Denise Horta

Denise Horta


Sesler

Denise M. Horta, sesler. Rambo İlk Kan 2 (1985), Fort Apache the Bronx (1981), Kızıl Şafak (1984), Starchaser: The Legend of Orin (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Denise M. Horta
Diğer Bir İsmi: Denise M. Horta | Denise Janisz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Davetsiz
2009 Dram Sesler 6.4 64,264
2009 Aksiyon Sesler 7.6 407,072

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Sesler    

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 97,086

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Sesler 5.9 34,273

İki Fıstık
2004 Suç Sesler 5.5 103,685

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Sesler 7.7 277,851

Korku Kulübü
2004 Komedi Sesler 5.6 24,450
2004 Aksiyon Sesler 6.6 26,766
2003 Gerilim Sesler 5.8 92,305

Kuraldışı
2003 Suç Sesler 6.5 51,560

İtalya'da Aşk
2003 Macera Sesler 5.4 29,024

Kan Borcu
2002 Aksiyon Sesler 6.4 35,467

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 278,143

Belanın Böylesi
2002 Komedi Sesler 6.5 17,770

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Sesler 3.0 22,662

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 124,996

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Sesler 5.5 12,604
2000 Biyografi Sesler 6.7 225

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 62,264

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 225,747

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 103,731

İkili Oyun
1999 Suç Sesler 6.8 75,163

Gerçek Suç
1999 Suç Sesler 6.6 26,123
1998 Aksiyon Sesler 6.6 335,229

Los Angeles Sırları
1997 Suç Sesler 8.3 434,676

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Sesler 6.6 32,749

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Sesler 6.7 79,348
1997 Aksiyon Sesler 6.8 233,229

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sesler 3.7 196,942
1997 Aksiyon Sesler 5.5 21,528

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 268,162

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sesler 6.4 42,192

Kırık Ok
1996 Aksiyon Sesler 6.0 79,623
1995 Aksiyon Sesler 5.2 9,590
1995 Aksiyon Sesler 5.9 5,105

Su Dünyası
1995 Aksiyon Sesler 6.1 149,858

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Sesler 7.3 84,269

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Sesler 5.7 9,821

Küçük Zampara
1994 Komedi Sesler 5.5 9,447

Richie Rich
1994 Komedi Sesler 5.2 52,115
1994 Komedi Sesler 6.1 23,255

Erkek Severse
1994 Dram Sesler 6.5 17,269

Hokus Pokus
1993 Komedi Sesler 6.7 65,281

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sesler 5.8 50,127

Jennifer 8
1992 Suç Sesler 6.2 12,349

Amerikalılar
1992 Dram Sesler 7.8 79,533

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Sesler 6.9 84,297

Addams Ailesi
1991 Komedi Sesler 6.8 101,399
1991 Fantastik Sesler 4.0 4,683
1991 Dram Sesler 6.0 595

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Sesler 7.1 281,102

Aşk Denizi
1989 Suç Sesler 6.8 31,293
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Sesler 5.9 23,252

Sıfırın Altı
1987 Suç Sesler 6.4 14,959

Çetin Ceviz
1987 Dram Sesler 6.7 4,731
1986 Western Sesler 6.6 327
1986 Dram Sesler 5.4 402
1985 Macera Sesler 6.7 1,442

Rambo İlk Kan 2
1985 Aksiyon Sesler 6.4 122,887

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Sesler 7.0 42,690

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Sesler 6.4 43,257
1984 Dram Sesler 6.2 1,536
1981 Suç Sesler 6.7 4,412
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017