Giriş Kayıt
Denise Horta

Denise Horta


Sesler

Denise M. Horta, sesler. Rambo İlk Kan 2 (1985), Fort Apache the Bronx (1981), Kızıl Şafak (1984), Starchaser: The Legend of Orin (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Denise M. Horta
Diğer Bir İsmi: Denise M. Horta | Denise Janisz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Davetsiz
2009 Dram Sesler 6.4 65,754
2009 Aksiyon Sesler 7.6 412,056

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Sesler    

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 98,051

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Sesler 5.9 35,110

İki Fıstık
2004 Suç Sesler 5.5 105,280

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Sesler 7.7 281,030

Korku Kulübü
2004 Komedi Sesler 5.7 24,655
2004 Aksiyon Sesler 6.6 26,766
2003 Gerilim Sesler 5.8 93,254

Kuraldışı
2003 Suç Sesler 6.5 52,068

İtalya'da Aşk
2003 Macera Sesler 5.4 29,506

Kan Borcu
2002 Aksiyon Sesler 6.4 35,995

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 280,889

Belanın Böylesi
2002 Komedi Sesler 6.5 17,908

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Sesler 3.0 22,662

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 126,097

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Sesler 5.5 12,604
2000 Biyografi Sesler 6.7 225

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 62,944

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 228,072

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 104,483

İkili Oyun
1999 Suç Sesler 6.8 75,857

Gerçek Suç
1999 Suç Sesler 6.6 26,721
1998 Aksiyon Sesler 6.6 339,305

Los Angeles Sırları
1997 Suç Sesler 8.3 441,115

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Sesler 6.6 33,015

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Sesler 6.7 80,293
1997 Aksiyon Sesler 6.8 236,131

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sesler 3.7 199,450
1997 Aksiyon Sesler 5.5 21,528

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 270,931

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sesler 6.4 42,744

Kırık Ok
1996 Aksiyon Sesler 6.0 80,255
1995 Aksiyon Sesler 5.2 9,592
1995 Aksiyon Sesler 5.9 5,187

Su Dünyası
1995 Aksiyon Sesler 6.1 151,573

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Sesler 7.3 85,331

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Sesler 5.7 9,821

Küçük Zampara
1994 Komedi Sesler 5.5 9,728

Richie Rich
1994 Komedi Sesler 5.3 52,764
1994 Komedi Sesler 6.1 23,607

Erkek Severse
1994 Dram Sesler 6.5 17,467

Hokus Pokus
1993 Komedi Sesler 6.7 65,785

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sesler 5.8 50,813

Jennifer 8
1992 Suç Sesler 6.2 12,349

Amerikalılar
1992 Dram Sesler 7.8 80,905

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Sesler 6.9 85,226

Addams Ailesi
1991 Komedi Sesler 6.8 102,519
1991 Fantastik Sesler 4.0 4,683
1991 Dram Sesler 6.0 595

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Sesler 7.1 284,599

Aşk Denizi
1989 Suç Sesler 6.8 31,714
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Sesler 5.9 23,497

Sıfırın Altı
1987 Suç Sesler 6.4 15,220

Çetin Ceviz
1987 Dram Sesler 6.7 4,731
1986 Western Sesler 6.6 327
1986 Dram Sesler 5.4 402
1985 Macera Sesler 6.7 1,442

Rambo İlk Kan 2
1985 Aksiyon Sesler 6.4 124,542

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Sesler 7.0 43,077

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Sesler 6.4 43,693
1984 Dram Sesler 6.2 1,536
1981 Suç Sesler 6.7 4,412
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017