Giriş Kayıt
Denise Horta

Denise Horta


Sesler

Denise M. Horta, sesler. Rambo İlk Kan 2 (1985), Fort Apache the Bronx (1981), Kızıl Şafak (1984), Starchaser: The Legend of Orin (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Denise M. Horta
Diğer Bir İsmi: Denise M. Horta | Denise Janisz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Davetsiz
2009 Dram Sesler 6.4 68,348
2009 Aksiyon Sesler 7.6 429,795

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Sesler    

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 101,964

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Sesler 5.9 36,487

İki Fıstık
2004 Suç Sesler 5.5 111,230

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Sesler 7.7 292,038

Korku Kulübü
2004 Komedi Sesler 5.7 25,590
2004 Aksiyon Sesler 6.6 26,766
2003 Gerilim Sesler 5.8 96,533

Kuraldışı
2003 Suç Sesler 6.5 53,892

İtalya'da Aşk
2003 Macera Sesler 5.4 31,086

Kan Borcu
2002 Aksiyon Sesler 6.4 37,447

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 292,322

Belanın Böylesi
2002 Komedi Sesler 6.5 18,441

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Sesler 3.0 23,203

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 129,966

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Sesler 5.5 12,604
2000 Biyografi Sesler 6.7 225

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 65,375

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 236,104

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 107,287

İkili Oyun
1999 Suç Sesler 6.8 78,428

Gerçek Suç
1999 Suç Sesler 6.6 27,921
1998 Aksiyon Sesler 6.6 353,552

Los Angeles Sırları
1997 Suç Sesler 8.3 466,035

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Sesler 6.6 33,889

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Sesler 6.7 83,394
1997 Aksiyon Sesler 6.8 245,166

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sesler 3.7 207,514
1997 Aksiyon Sesler 5.5 21,528

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 280,415

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sesler 6.4 44,504

Kırık Ok
1996 Aksiyon Sesler 6.0 82,632
1995 Aksiyon Sesler 5.2 10,034
1995 Aksiyon Sesler 5.9 5,452

Su Dünyası
1995 Aksiyon Sesler 6.1 158,140

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Sesler 7.3 88,815

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Sesler 5.7 9,821

Küçük Zampara
1994 Komedi Sesler 5.5 9,728

Richie Rich
1994 Komedi Sesler 5.3 55,329
1994 Komedi Sesler 6.1 24,749

Erkek Severse
1994 Dram Sesler 6.5 18,124

Hokus Pokus
1993 Komedi Sesler 6.8 71,438

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sesler 5.8 53,456

Jennifer 8
1992 Suç Sesler 6.2 12,349

Amerikalılar
1992 Dram Sesler 7.8 84,758

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Sesler 6.9 88,744

Addams Ailesi
1991 Komedi Sesler 6.9 107,994
1991 Fantastik Sesler 4.0 4,683
1991 Dram Sesler 6.0 595

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Sesler 7.1 296,948

Aşk Denizi
1989 Suç Sesler 6.8 32,943
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Sesler 6.0 24,842

Sıfırın Altı
1987 Suç Sesler 6.4 15,980

Çetin Ceviz
1987 Dram Sesler 6.7 4,731
1986 Western Sesler 6.6 327
1986 Dram Sesler 5.4 402
1985 Macera Sesler 6.7 1,442

Rambo İlk Kan 2
1985 Aksiyon Sesler 6.4 130,195

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Sesler 7.0 44,620

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Sesler 6.4 45,319
1984 Dram Sesler 6.2 1,665
1981 Suç Sesler 6.7 4,412
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,924) Den of Thieves (2,875) Maze Runner: The Death Cure (2,667) Winchester (2,428) Hostiles (2,198) 12 Strong (1,749) A martfüi rém (1,612) The Commuter (1,290) Submergence (1,160) Bleeding Steel (1,134)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,074) Supernatural (4,547) The Big Bang Theory (3,209) Gotham (2,691) The Terror (2,631) Arrow (2,236) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,197) The Flash (1,866) Krypton (1,636) Legion (1,611)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018