Giriş Kayıt
Denise Horta

Denise Horta


Sesler

Denise M. Horta, sesler. Rambo İlk Kan 2 (1985), Fort Apache the Bronx (1981), Kızıl Şafak (1984), Starchaser: The Legend of Orin (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Denise M. Horta
Diğer Bir İsmi: Denise M. Horta | Denise Janisz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Davetsiz
2009 Dram Sesler 6.4 66,398
2009 Aksiyon Sesler 7.6 416,377

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Sesler    

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 98,900

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Sesler 5.9 35,173

İki Fıstık
2004 Suç Sesler 5.5 106,749

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Sesler 7.7 283,422

Korku Kulübü
2004 Komedi Sesler 5.7 24,841
2004 Aksiyon Sesler 6.6 26,766
2003 Gerilim Sesler 5.8 93,844

Kuraldışı
2003 Suç Sesler 6.5 52,439

İtalya'da Aşk
2003 Macera Sesler 5.4 29,886

Kan Borcu
2002 Aksiyon Sesler 6.4 36,291

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 283,111

Belanın Böylesi
2002 Komedi Sesler 6.5 18,029

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Sesler 3.0 22,893

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 126,916

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Sesler 5.5 12,604
2000 Biyografi Sesler 6.7 225

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 63,377

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 229,710

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 105,051

İkili Oyun
1999 Suç Sesler 6.8 76,380

Gerçek Suç
1999 Suç Sesler 6.6 26,911
1998 Aksiyon Sesler 6.6 342,319

Los Angeles Sırları
1997 Suç Sesler 8.3 445,773

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Sesler 6.6 33,201

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Sesler 6.7 81,015
1997 Aksiyon Sesler 6.8 238,185

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sesler 3.7 201,332
1997 Aksiyon Sesler 5.5 21,528

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 273,086

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sesler 6.4 43,147

Kırık Ok
1996 Aksiyon Sesler 6.0 80,753
1995 Aksiyon Sesler 5.2 9,592
1995 Aksiyon Sesler 5.9 5,257

Su Dünyası
1995 Aksiyon Sesler 6.1 152,847

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Sesler 7.3 86,066

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Sesler 5.7 9,821

Küçük Zampara
1994 Komedi Sesler 5.5 9,728

Richie Rich
1994 Komedi Sesler 5.3 53,314
1994 Komedi Sesler 6.1 23,849

Erkek Severse
1994 Dram Sesler 6.5 17,553

Hokus Pokus
1993 Komedi Sesler 6.7 66,406

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sesler 5.8 51,351

Jennifer 8
1992 Suç Sesler 6.2 12,349

Amerikalılar
1992 Dram Sesler 7.8 81,803

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Sesler 6.9 86,009

Addams Ailesi
1991 Komedi Sesler 6.8 103,538
1991 Fantastik Sesler 4.0 4,683
1991 Dram Sesler 6.0 595

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Sesler 7.1 287,222

Aşk Denizi
1989 Suç Sesler 6.8 31,965
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Sesler 6.0 23,893

Sıfırın Altı
1987 Suç Sesler 6.4 15,397

Çetin Ceviz
1987 Dram Sesler 6.7 4,731
1986 Western Sesler 6.6 327
1986 Dram Sesler 5.4 402
1985 Macera Sesler 6.7 1,442

Rambo İlk Kan 2
1985 Aksiyon Sesler 6.4 125,780

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Sesler 7.0 43,396

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Sesler 6.4 43,998
1984 Dram Sesler 6.2 1,536
1981 Suç Sesler 6.7 4,412
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017