Giriş Kayıt
Denise Horta

Denise Horta


Sesler

Denise M. Horta, sesler. Rambo İlk Kan 2 (1985), Fort Apache the Bronx (1981), Kızıl Şafak (1984), Starchaser: The Legend of Orin (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Denise M. Horta
Diğer Bir İsmi: Denise M. Horta | Denise Janisz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Davetsiz
2009 Dram Sesler 6.4 63,462
2009 Aksiyon Sesler 7.6 402,941

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Sesler    

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 96,027

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Sesler 5.9 34,273

İki Fıstık
2004 Suç Sesler 5.5 102,214

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Sesler 7.7 274,292

Korku Kulübü
2004 Komedi Sesler 5.6 24,143
2004 Aksiyon Sesler 6.6 26,766
2003 Gerilim Sesler 5.8 91,451

Kuraldışı
2003 Suç Sesler 6.5 51,078

İtalya'da Aşk
2003 Macera Sesler 5.4 28,630

Kan Borcu
2002 Aksiyon Sesler 6.4 35,131

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 275,589

Belanın Böylesi
2002 Komedi Sesler 6.5 17,653

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Sesler 3.0 22,585

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 123,964

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Sesler 5.5 12,604
2000 Biyografi Sesler 6.7 225

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 61,634

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 223,473

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 102,999

İkili Oyun
1999 Suç Sesler 6.8 74,545

Gerçek Suç
1999 Suç Sesler 6.6 26,123
1998 Aksiyon Sesler 6.6 331,231

Los Angeles Sırları
1997 Suç Sesler 8.3 428,678

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Sesler 6.6 32,503

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Sesler 6.7 78,302
1997 Aksiyon Sesler 6.8 230,709

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sesler 3.7 194,812
1997 Aksiyon Sesler 5.5 21,528

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 265,496

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sesler 6.4 41,748

Kırık Ok
1996 Aksiyon Sesler 6.0 78,956
1995 Aksiyon Sesler 5.1 9,338
1995 Aksiyon Sesler 5.9 4,916

Su Dünyası
1995 Aksiyon Sesler 6.1 148,260

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Sesler 7.3 83,291

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Sesler 5.7 9,821

Küçük Zampara
1994 Komedi Sesler 5.5 9,447

Richie Rich
1994 Komedi Sesler 5.2 51,551
1994 Komedi Sesler 6.1 22,944

Erkek Severse
1994 Dram Sesler 6.5 17,105

Hokus Pokus
1993 Komedi Sesler 6.7 64,773

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sesler 5.8 49,396

Jennifer 8
1992 Suç Sesler 6.2 12,349

Amerikalılar
1992 Dram Sesler 7.8 78,288

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Sesler 6.9 83,430

Addams Ailesi
1991 Komedi Sesler 6.8 100,361
1991 Fantastik Sesler 4.0 4,683
1991 Dram Sesler 6.0 595

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Sesler 7.1 277,973

Aşk Denizi
1989 Suç Sesler 6.8 30,981
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Sesler 5.9 23,041

Sıfırın Altı
1987 Suç Sesler 6.4 14,724

Çetin Ceviz
1987 Dram Sesler 6.7 4,731
1986 Western Sesler 6.6 327
1986 Dram Sesler 5.4 402
1985 Macera Sesler 6.7 1,442

Rambo İlk Kan 2
1985 Aksiyon Sesler 6.4 121,279

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Sesler 7.0 42,345

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Sesler 6.4 42,886
1984 Dram Sesler 6.2 1,536
1981 Suç Sesler 6.7 4,412
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017