Giriş Kayıt
Denise Horta

Denise Horta


Sesler

Denise M. Horta, sesler. Rambo İlk Kan 2 (1985), Fort Apache the Bronx (1981), Kızıl Şafak (1984), Starchaser: The Legend of Orin (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Denise M. Horta
Diğer Bir İsmi: Denise M. Horta | Denise Janisz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Davetsiz
2009 Dram Sesler 6.4 67,949
2009 Aksiyon Sesler 7.6 426,969

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Sesler    

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 101,305

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Sesler 5.9 35,534

İki Fıstık
2004 Suç Sesler 5.5 110,108

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Sesler 7.7 290,290

Korku Kulübü
2004 Komedi Sesler 5.7 25,353
2004 Aksiyon Sesler 6.6 26,766
2003 Gerilim Sesler 5.8 95,939

Kuraldışı
2003 Suç Sesler 6.5 53,595

İtalya'da Aşk
2003 Macera Sesler 5.4 30,846

Kan Borcu
2002 Aksiyon Sesler 6.4 37,256

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 289,995

Belanın Böylesi
2002 Komedi Sesler 6.5 18,349

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Sesler 3.0 23,203

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 129,222

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Sesler 5.5 12,604
2000 Biyografi Sesler 6.7 225

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 64,876

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 234,631

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 106,804

İkili Oyun
1999 Suç Sesler 6.8 77,964

Gerçek Suç
1999 Suç Sesler 6.6 27,686
1998 Aksiyon Sesler 6.6 351,072

Los Angeles Sırları
1997 Suç Sesler 8.3 458,962

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Sesler 6.6 33,740

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Sesler 6.7 82,976
1997 Aksiyon Sesler 6.8 243,564

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sesler 3.7 206,189
1997 Aksiyon Sesler 5.5 21,528

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 278,713

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sesler 6.4 44,226

Kırık Ok
1996 Aksiyon Sesler 6.0 82,225
1995 Aksiyon Sesler 5.2 9,592
1995 Aksiyon Sesler 5.9 5,452

Su Dünyası
1995 Aksiyon Sesler 6.1 156,944

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Sesler 7.3 88,200

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Sesler 5.7 9,821

Küçük Zampara
1994 Komedi Sesler 5.5 9,728

Richie Rich
1994 Komedi Sesler 5.3 54,874
1994 Komedi Sesler 6.1 24,474

Erkek Severse
1994 Dram Sesler 6.5 17,840

Hokus Pokus
1993 Komedi Sesler 6.8 71,043

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sesler 5.8 52,909

Jennifer 8
1992 Suç Sesler 6.2 12,349

Amerikalılar
1992 Dram Sesler 7.8 84,035

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Sesler 6.9 88,181

Addams Ailesi
1991 Komedi Sesler 6.9 107,340
1991 Fantastik Sesler 4.0 4,683
1991 Dram Sesler 6.0 595

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Sesler 7.1 294,807

Aşk Denizi
1989 Suç Sesler 6.8 32,688
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Sesler 6.0 24,625

Sıfırın Altı
1987 Suç Sesler 6.4 15,856

Çetin Ceviz
1987 Dram Sesler 6.7 4,731
1986 Western Sesler 6.6 327
1986 Dram Sesler 5.4 402
1985 Macera Sesler 6.7 1,442

Rambo İlk Kan 2
1985 Aksiyon Sesler 6.4 129,215

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Sesler 7.0 44,370

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Sesler 6.4 44,937
1984 Dram Sesler 6.2 1,665
1981 Suç Sesler 6.7 4,412
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018