Giriş Kayıt
Denise Horta

Denise Horta


Sesler

Denise M. Horta, sesler. Rambo İlk Kan 2 (1985), Fort Apache the Bronx (1981), Kızıl Şafak (1984), Starchaser: The Legend of Orin (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Denise M. Horta
Diğer Bir İsmi: Denise M. Horta | Denise Janisz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Davetsiz
2009 Dram Sesler 6.4 67,310
2009 Aksiyon Sesler 7.6 422,342

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Sesler    

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 100,238

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Sesler 5.9 35,534

İki Fıstık
2004 Suç Sesler 5.5 108,638

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Sesler 7.7 287,086

Korku Kulübü
2004 Komedi Sesler 5.7 25,127
2004 Aksiyon Sesler 6.6 26,766
2003 Gerilim Sesler 5.8 95,037

Kuraldışı
2003 Suç Sesler 6.5 53,115

İtalya'da Aşk
2003 Macera Sesler 5.4 30,400

Kan Borcu
2002 Aksiyon Sesler 6.4 36,832

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 286,352

Belanın Böylesi
2002 Komedi Sesler 6.5 18,155

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Sesler 3.0 22,893

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 128,093

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Sesler 5.5 12,604
2000 Biyografi Sesler 6.7 225

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 64,133

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 232,252

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 105,985

İkili Oyun
1999 Suç Sesler 6.8 77,122

Gerçek Suç
1999 Suç Sesler 6.6 27,476
1998 Aksiyon Sesler 6.6 346,741

Los Angeles Sırları
1997 Suç Sesler 8.3 452,719

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Sesler 6.6 33,513

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Sesler 6.7 82,082
1997 Aksiyon Sesler 6.8 240,958

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sesler 3.7 203,779
1997 Aksiyon Sesler 5.5 21,528

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 275,985

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sesler 6.4 43,700

Kırık Ok
1996 Aksiyon Sesler 6.0 81,494
1995 Aksiyon Sesler 5.2 9,592
1995 Aksiyon Sesler 5.9 5,279

Su Dünyası
1995 Aksiyon Sesler 6.1 154,902

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Sesler 7.3 87,188

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Sesler 5.7 9,821

Küçük Zampara
1994 Komedi Sesler 5.5 9,728

Richie Rich
1994 Komedi Sesler 5.3 54,075
1994 Komedi Sesler 6.1 24,182

Erkek Severse
1994 Dram Sesler 6.5 17,840

Hokus Pokus
1993 Komedi Sesler 6.8 70,402

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sesler 5.8 52,145

Jennifer 8
1992 Suç Sesler 6.2 12,349

Amerikalılar
1992 Dram Sesler 7.8 83,016

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Sesler 6.9 87,192

Addams Ailesi
1991 Komedi Sesler 6.8 106,119
1991 Fantastik Sesler 4.0 4,683
1991 Dram Sesler 6.0 595

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Sesler 7.1 290,936

Aşk Denizi
1989 Suç Sesler 6.8 32,347
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Sesler 6.0 24,251

Sıfırın Altı
1987 Suç Sesler 6.4 15,605

Çetin Ceviz
1987 Dram Sesler 6.7 4,731
1986 Western Sesler 6.6 327
1986 Dram Sesler 5.4 402
1985 Macera Sesler 6.7 1,442

Rambo İlk Kan 2
1985 Aksiyon Sesler 6.4 127,624

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Sesler 7.0 43,824

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Sesler 6.4 44,481
1984 Dram Sesler 6.2 1,665
1981 Suç Sesler 6.7 4,412
Dizi Altyazıları
Vikings (13,783) Supernatural (5,877) Mr. Robot (5,429) The Big Bang Theory (4,641) Gotham (3,639) Game of Thrones (3,447) Arrow (2,665) The Flash (2,525) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,439) Shameless (2,380)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017