Giriş Kayıt
Stephanie Hornish

Stephanie Hornish


Görsel Efekt

Stephanie Hornish, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 179,484

Suretler
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 155,405

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 351,239

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 385,157

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 304,072
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 43,113

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 56,664

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 175,131

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 106,880

Söz
2001 Dram Görsel Efekt 6.8 44,424

Yeşil Yol
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 852,659
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017