Giriş Kayıt
Stephanie Hornish

Stephanie Hornish


Görsel Efekt

Stephanie Hornish, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 186,460

Suretler
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 158,820

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 366,299

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 410,093

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 317,784
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 44,416

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 59,976

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 181,361

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 109,208

Söz
2001 Dram Görsel Efekt 6.8 46,514

Yeşil Yol
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 910,251
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018