Giriş Kayıt
Stephanie Hornish

Stephanie Hornish


Görsel Efekt

Stephanie Hornish, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 183,306

Suretler
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 157,382

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 359,505

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 398,078

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 311,442
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 43,743

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 58,908

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 178,416

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 108,161

Söz
2001 Dram Görsel Efekt 6.8 45,365

Yeşil Yol
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 883,229
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017