Giriş Kayıt
Stephanie Hornish

Stephanie Hornish


Görsel Efekt

Stephanie Hornish, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 189,006

Suretler
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 159,791

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 372,026

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 418,688

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 322,398
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 44,918

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 60,581

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 183,611

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 109,985

Söz
2001 Dram Görsel Efekt 6.8 47,387

Yeşil Yol
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 935,806
Dizi Altyazıları
Westworld (4,487) La casa de papel (2,259) The Expanse (1,922) Legion (1,585) Colony (1,391) Goliath (1,199) Cloak & Dagger (1,197) Vikings (913) Lucifer (769) 12 Monkeys (762)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018