Giriş Kayıt
Stephanie Hornish

Stephanie Hornish


Görsel Efekt

Stephanie Hornish, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 180,290

Suretler
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 155,931

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 353,219

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 388,003

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 305,730
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 43,285

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 57,446

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 176,014

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 107,218

Söz
2001 Dram Görsel Efekt 6.8 44,617

Yeşil Yol
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 860,048
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017