Giriş Kayıt
Stephanie Hornish

Stephanie Hornish


Görsel Efekt

Stephanie Hornish, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 184,267

Suretler
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 157,878

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 361,490

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 401,328

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 313,411
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 43,933

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 58,995

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 179,266

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 108,491

Söz
2001 Dram Görsel Efekt 6.8 45,841

Yeşil Yol
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 890,999
Dizi Altyazıları
Vikings (13,715) Supernatural (5,838) Mr. Robot (5,410) The Big Bang Theory (4,607) Gotham (3,598) Game of Thrones (3,435) Arrow (2,636) The Flash (2,516) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,426) Shameless (2,333)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017