Giriş Kayıt
Stephanie Hornish

Stephanie Hornish


Görsel Efekt

Stephanie Hornish, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 181,461

Suretler
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 156,524

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 356,017

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 392,347

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 308,195
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 43,491

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 58,162

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 177,081

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 107,653

Söz
2001 Dram Görsel Efekt 6.8 44,864

Yeşil Yol
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 870,139
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017