Giriş Kayıt
Alex Kapp Horner

Alex Kapp Horner (48)


Oyuncu

Alexandra Kapp, 05 Aralık 1969 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Weather Girl (2009), (2006) The New Adventures Of Old Christine 2 (2006), (2014) I Didn't Do It (2014), (2005) Lucky 13 (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alexandra Kapp
Doğum Tarihi: 05 Aralık 1969
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Alexandra Horner | Alex Kapp
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 6.3 1,358
2012 Komedi Oyuncu 7.4 16,973
2009 Komedi Oyuncu    
2009 40 Komedi Oyuncu 5.9 2,837

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Oyuncu 7.1 10,480
2005 36 Komedi Oyuncu 4.9 937
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018