Giriş Kayıt
Amanda Horan Kennedy

Amanda Horan Kennedy (61)


Oyuncu

Amanda Horan Kennedy, 05 Mart 1957 doğumlu oyuncu. My Favorite Year (1982) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mart 1957
Diğer Bir İsmi: Amanda Horan | Babs Horan | Barbara Horan | Barbra
Takma İsmi: Babs
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 34 Suç Oyuncu 6.3 533
1987 Aksiyon Oyuncu    
1982 25 Komedi Oyuncu 7.4 7,586
1979 Aksiyon Oyuncu 7.1 8,239
1978 Komedi Oyuncu 6.5 797
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018