Giriş Kayıt
Francis Hopkinson

Francis Hopkinson


Yapımcı

Francis Hopkinson, yapımcı. Tutankhamun (2016), Home Fires (2015), Jekyll & Hyde (2015), Henry VIII (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.2 643
2015 Dram Yapımcı 8.2 1,887
2015 Aksiyon Yapımcı 7.0 2,133
2014 Gerilim Yapımcı 5.5 6
2013 Suç Yapımcı    
2010 Suç Yapımcı 7.6 3,116
2009 Dram Yapımcı 8.0 323
2008 Suç Yapımcı 8.0 9,196
2005 Dram Yapımcı    
2003 Biyografi Yapımcı 7.3 1,891
2002 Dram Yapımcı    
1984 Suç Çeşitli 6.6 2,182
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017