Giriş Kayıt
Francis Hopkinson

Francis Hopkinson


Yapımcı

Francis Hopkinson, yapımcı. Tutankhamun (2016), Jekyll & Hyde (2015), Home Fires (2015), (2008) Wallander (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.2 643
2015 Dram Yapımcı 8.1 1,569
2015 Aksiyon Yapımcı 7.0 2,126
2014 Gerilim Yapımcı 5.5 6
2013 Suç Yapımcı    
2010 Suç Yapımcı 7.6 2,786
2009 Dram Yapımcı 8.0 323
2008 Suç Yapımcı 7.9 8,553
2005 Dram Yapımcı    
2003 Biyografi Yapımcı    
2002 Dram Yapımcı    
1984 Suç Çeşitli 6.6 2,078
Film Altyazıları
Gold (7,659) Rings (3,928) Logan (3,239) Get Out (2,745) La La Land (2,185) The Age of Shadows (1,988) Split (1,967) Zashchitniki (1,777) The Great Wall (1,608) Office Christmas Party (1,494)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,231) The Blacklist (4,668) The Expanse (3,446) The Last Kingdom (2,346) Better Call Saul (2,238) Doctor Who (1,893) Game of Thrones (1,829) Vikings (1,798) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,746) Supernatural (1,731)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017