Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Francis Hopkinson

Francis Hopkinson


Yapımcı

Francis Hopkinson, yapımcı. Tutankhamun (2016), Jekyll & Hyde (2015), Home Fires (2015), (2008) Wallander (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.2 643
2015 Dram Yapımcı 8.1 1,389
2015 Aksiyon Yapımcı 7.0 2,004
2014 Gerilim Yapımcı 5.5 6
2013 Suç Yapımcı    
2010 Suç Yapımcı 7.6 2,593
2009 Dram Yapımcı 8.0 323
2008 Suç Yapımcı 7.9 8,275
2005 Dram Yapımcı    
2003 Biyografi Yapımcı    
2002 Dram Yapımcı    
1984 Suç Çeşitli 6.6 2,010
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017