Giriş Kayıt
Francis Hopkinson

Francis Hopkinson


Yapımcı

Francis Hopkinson, yapımcı. Tutankhamun (2016), Home Fires (2015), Jekyll & Hyde (2015), Henry VIII (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 7.8 33
2017 Gerilim Yapımcı    
2016 Dram Yapımcı 7.2 643
2015 Dram Yapımcı 8.2 2,044
2015 Aksiyon Yapımcı 7.0 2,133
2014 Gerilim Yapımcı 5.5 6
2013 Suç Yapımcı    
2010 Suç Yapımcı 7.6 3,281
2009 Dram Yapımcı 8.0 323
2008 Suç Yapımcı 8.0 9,611
2005 Dram Yapımcı    
2003 Biyografi Yapımcı 7.3 1,891
1999 Dram Yapımcı 6.6 45
1984 Suç Çeşitli 6.6 2,249
Dizi Altyazıları
La casa de papel (14,821) Vikings (3,196) Stargate Origins (3,133) Black Mirror (2,840) American Crime Story (1,559) The X Files (1,517) Supernatural (1,364) Star Trek: Discovery (1,321) McMafia (1,244) Bron/Broen (1,243)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018