Giriş Kayıt
Stephen A. Hope

Stephen A. Hope (38)


Müzisyen

Stephen Ackerman Hope, 15 Eylül 1931 Hollywood, California, ABD doğumlu müzisyen. Karateci Çocuk (1984), Animal House (1978), Boşluktaki Kahramanlar (1983), Karateci Çocuk 2 (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen Ackerman Hope
Doğum Tarihi: 15 Eylül 1931
Doğum Yeri: Hollywood, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Stephen Hope | Steven Hope | Steve Hope
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mısır Prensi
1998 Animasyon Müzik 7.0 96,790
1997 Suç Müzik 4.5 1,632

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Müzik 6.3 27,267
1996 Dram Müzik    
1993 Komedi Müzik 3.7 3,873
1992 Animasyon Müzik 5.3 7,019
1991 Komedi Müzik 5.9 726

Değişim
1991 Suç Müzik 5.7 6,767
1990 Komedi Müzik 4.3 6,309

Karateci Çocuk 3
1989 Aksiyon Müzik 5.0 37,675

Hür Kan
1989 Aksiyon Müzik 6.3 31,406
1989 Animasyon Müzik 6.7 28,516
1989 Suç Müzik    
1989 Aksiyon Müzik 7.4 15,216
1989 Suç Müzik 5.1 1,154
1988 Komedi Müzik 7.0 7,359
1988 Komedi Müzik 4.3 5,062
1988 Dram Müzik 5.8 3,080
1988 Dram Müzik 6.3 4,343

Ölüme Yakarış
1987 Aksiyon Müzik 6.4 3,470

He-man Ve Dünyalar Hakimi
1987 Aksiyon Müzik 5.3 29,792
1987 Komedi Müzik 6.1 11,178
1987 Komedi Müzik 6.1 759

Karateci Çocuk 2
1986 Aksiyon Müzik 5.9 57,158
1986 Komedi Müzik 5.2 863
1986 Dram Müzik    
1986 Aksiyon Müzik 6.7 14,183

Kuzey ve Güney
1985 Dram Müzik    

Korkusuz
1985 Aksiyon Müzik 5.7 2,899
1985 Aksiyon Müzik 6.2 5,641
1984 Suç Müzik 5.1 392

Karateci Çocuk
1984 Aksiyon Müzik 7.2 137,957

İltica Planı
1984 Komedi Müzik 6.5 8,837
1984 Aksiyon Müzik 5.9 2,313
1984 Dram Müzik 5.8 1,553

Boşluktaki Kahramanlar
1983 Macera Müzik 7.9 47,366
1983 Komedi Müzik 6.5 16,877
1982 Dram Müzik 6.8 457

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Müzik 7.3 5,406
1982 Fantastik Müzik 6.2 16,315

Kom
1981 Komedi Müzik 5.6 6,310
1981 Komedi Müzik 5.6 1,911

Zafere Kaçış
1981 Aksiyon Müzik 6.6 22,170
1980 Fantastik Müzik 5.1 9,738
1978 Komedi Müzik 7.6 94,994
1978 Korku Müzik 5.7 55,047
1978 Animasyon Müzik 7.7 27,012
1978 Komedi Müzik 6.8 1,385
1977 Komedi Müzik 6.0 1,268
1977 Gerilim Müzik 6.2 4,374
1976 Macera Müzik 6.8 3,505
1976 Aksiyon Müzik 7.7 1,625
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017