Giriş Kayıt
Stephen A. Hope

Stephen A. Hope (38)


Müzisyen

Stephen Ackerman Hope, 15 Eylül 1931 Hollywood, California, ABD doğumlu müzisyen. Karateci Çocuk (1984), Animal House (1978), Boşluktaki Kahramanlar (1983), Karateci Çocuk 2 (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen Ackerman Hope
Doğum Tarihi: 15 Eylül 1931
Doğum Yeri: Hollywood, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Stephen Hope | Steven Hope | Steve Hope
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mısır Prensi
1998 Animasyon Müzik 7.0 100,733
1997 Suç Müzik 4.5 1,632

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Müzik 6.3 28,211
1996 Dram Müzik    
1993 Komedi Müzik 3.7 3,873
1993 Gerilim Müzik 5.0 316
1992 Animasyon Müzik 5.3 7,019
1991 Komedi Müzik 5.9 726

Değişim
1991 Suç Müzik 5.7 7,189
1990 Komedi Müzik 4.3 6,309

Karateci Çocuk 3
1989 Aksiyon Müzik 5.1 39,888

Hür Kan
1989 Aksiyon Müzik 6.4 32,803
1989 Animasyon Müzik 6.7 29,926
1989 Suç Müzik    
1989 Aksiyon Müzik 7.4 15,727
1989 Suç Müzik 5.1 1,154
1988 Komedi Müzik 7.0 7,359
1988 Komedi Müzik 4.3 5,062
1988 Komedi Müzik 5.9 3,292
1988 Dram Müzik 6.3 4,343

Ölüme Yakarış
1987 Aksiyon Müzik 6.4 3,470

He-man Ve Dünyalar Hakimi
1987 Aksiyon Müzik 5.4 31,094
1987 Komedi Müzik 6.2 11,691
1987 Komedi Müzik 6.0 446
1987 Komedi Müzik 6.1 759

Karateci Çocuk 2
1986 Aksiyon Müzik 5.9 60,120
1986 Komedi Müzik 5.2 863
1986 Dram Müzik    
1986 Aksiyon Müzik 6.7 14,876

Kuzey ve Güney
1985 Dram Müzik 8.1 8,048

Korkusuz
1985 Aksiyon Müzik 5.7 2,899
1985 Aksiyon Müzik 6.2 5,641
1984 Suç Müzik 5.1 392

Karateci Çocuk
1984 Aksiyon Müzik 7.2 145,105

İltica Planı
1984 Komedi Müzik 6.5 8,837
1984 Aksiyon Müzik 5.9 2,313
1984 Dram Müzik 5.8 1,553

Boşluktaki Kahramanlar
1983 Macera Müzik 7.9 49,194
1983 Komedi Müzik 6.5 17,733
1982 Dram Müzik 6.8 457

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Müzik 7.3 5,728
1982 Fantastik Müzik 6.2 17,104

Kom
1981 Komedi Müzik 5.6 6,392
1981 Komedi Müzik 5.6 1,911

Zafere Kaçış
1981 Aksiyon Müzik 6.6 23,118
1980 Fantastik Müzik 5.1 10,155
1978 Komedi Müzik 7.6 98,241
1978 Korku Müzik 5.7 57,941

Watership Tepesi
1978 Animasyon Müzik 7.7 28,049
1978 Komedi Müzik 6.8 1,385
1977 Komedi Müzik 6.0 1,268
1977 Gerilim Müzik 6.2 4,374
1976 Macera Müzik 6.8 3,566
1976 Aksiyon Müzik 7.7 1,654
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018