Giriş Kayıt
Nathan Hope

Nathan Hope


Yönetmen, Görüntü Yönetmeni, Senarist, Yapımcı

Nathan Hope, yönetmen, görüntü yönetmeni, senarist, yapımcı. Lucifer (2015), Eye Candy (2015), Cult (2013), Başka Yerde (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yönetmen 5.9 2,570
2016 Aksiyon Yönetmen 8.1 21,601
2015 Suç Yönetmen
Yapımcı
8.3 92,454
2015 Suç Yönetmen 7.3 5,839
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 166,168
2014 Bilim-Kurgu Yönetmen 6.0 1,732
2013 Dram Yönetmen 6.1 3,971
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.4 1,008
2009 Aksiyon Yönetmen 7.6 3,436

Başka Yerde
2009 Suç Yönetmen
Senarist
5.6 2,620

Sis
2005 Korku Görüntü Yönetmeni 3.6 31,109
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 38,895
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2003 Suç Yönetmen 7.6 20,669
2003 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 2,078
2003 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
2002 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.4 991
2001 Dram Görüntü Yönetmeni    
2001 Korku Görüntü Yönetmeni    

Tanrı'nın Ordusu 3
2000 Fantastik Görüntü Yönetmeni 5.6 3,828

Kanıt Peşinde
2000 Suç Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
7.7 69,899

Hellraiser: Cehennem
2000 Suç Görüntü Yönetmeni 5.6 11,462
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017