Giriş Kayıt
Nathan Hope

Nathan Hope


Yönetmen, Görüntü Yönetmeni, Senarist, Yapımcı

Nathan Hope, yönetmen, görüntü yönetmeni, senarist, yapımcı. Lucifer (2015), Eye Candy (2015), Cult (2013), Başka Yerde (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yönetmen 6.0 2,760
2016 Aksiyon Yönetmen 8.1 27,063
2015 Suç Yönetmen
Yapımcı
8.2 116,051
2015 Suç Yönetmen 7.3 5,839
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 177,517
2014 Bilim-Kurgu Yönetmen 6.0 1,732
2013 Dram Yönetmen 6.1 3,971
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.4 1,008
2009 Aksiyon Yönetmen 7.6 3,436

Başka Yerde
2009 Suç Yönetmen
Senarist
5.6 2,620

Sis
2005 Korku Görüntü Yönetmeni 3.6 31,689
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 39,735
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2003 Suç Yönetmen 7.6 21,261
2003 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 2,078
2003 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
2002 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.4 991
2001 Dram Görüntü Yönetmeni    
2001 Korku Görüntü Yönetmeni 4.6 4,277

Tanrı'nın Ordusu 3
2000 Fantastik Görüntü Yönetmeni 5.6 3,828

Kanıt Peşinde
2000 Suç Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
7.7 71,167

Hellraiser: Cehennem
2000 Suç Görüntü Yönetmeni 5.6 11,462
Film Altyazıları
Rampage (15,796) Ready Player One (11,145) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,792) The Cured (1,525) Blockers (1,346) Den 12. mann (740) Set It Up (560) Black Panther (557) Journey's End (483)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,343) 12 Monkeys (3,050) Into the Badlands (2,793) La casa de papel (2,331) The 100 (2,121) Legion (1,483) The Crossing (1,152) Fear the Walking Dead (1,149) The Expanse (1,096) Vikings (1,031)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018