Giriş Kayıt
Robert Hooven

Robert Hooven


Kameraman, Oyuncu, Yapımcı

Robert Hooven, kameraman, oyuncu, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Robert F. Hooven III | Robert Hooven III
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 4.9 3,085

Gece Vurgunu
2014 Suç Kameraman 7.9 367,032
2014 Komedi Kameraman 8.4 3,834
2014 Suç Kameraman 9.0 395,372

Yerçekimi
2013 Macera Kameraman 7.8 662,192
2010 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.9 273
2008 Dram Kameraman 6.0 353
2008 Komedi Oyuncu
4.3 225
2007 Aksiyon Kameraman
Oyuncu
Yapımcı
3.3 100
2007 Reality-TV Çeşitli    
1988 Dram Oyuncu 6.4 1,466
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,135) The Terror (3,260) The Flash (2,594) Legion (2,564) The Crossing (2,133) Vikings (1,313) Supernatural (1,269) The Expanse (1,110) The Big Bang Theory (1,067) Fear the Walking Dead (982)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018