Giriş Kayıt
Robert Hooven

Robert Hooven


Kameraman, Oyuncu, Yapımcı

Robert Hooven, kameraman, oyuncu, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Robert F. Hooven III | Robert Hooven III
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,979

Gece Vurgunu
2014 Suç Kameraman 7.9 329,387
2014 Komedi Kameraman 8.4 3,823
2014 Suç Kameraman 9.1 356,100

Yerçekimi
2013 Macera Kameraman 7.8 619,074
2010 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.9 273
2008 Dram Kameraman 6.2 324
2008 Komedi Oyuncu
4.3 225
2007 Aksiyon Kameraman
Oyuncu
Yapımcı
3.3 100
2007 Reality-TV Çeşitli    
1988 Dram Oyuncu 6.4 1,466
Film Altyazıları
Gold (2,465) Get Out (1,623) Personal Shopper (1,499) Logan (1,383) Silence (1,235) The Age of Shadows (944) Split (895) La La Land (862) Rings (828) The Fate of the Furious (763)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,809) The Flash (4,096) Into the Badlands (3,099) Gotham (2,133) The Blacklist (1,714) Fargo (1,658) The Last Kingdom (1,387) Vikings (1,359) Game of Thrones (1,342) Billions (1,173)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017