Giriş Kayıt
Robert Hooven

Robert Hooven


Kameraman, Oyuncu, Yapımcı

Robert Hooven, kameraman, oyuncu, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Robert F. Hooven III | Robert Hooven III
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,946

Gece Vurgunu
2014 Suç Kameraman 7.9 321,106
2014 Komedi Kameraman 8.4 3,119
2014 Suç Kameraman 9.1 349,838

Yerçekimi
2013 Macera Kameraman 7.8 610,203
2010 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.9 273
2008 Dram Kameraman 6.2 324
2008 Komedi Oyuncu
4.3 225
2007 Aksiyon Kameraman
Oyuncu
Yapımcı
3.3 100
2007 Reality-TV Çeşitli    
1988 Dram Oyuncu 6.4 1,466
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,296) John Wick: Chapter 2 (8,155) Doctor Strange (4,556) Allied (3,968) Moana (2,712) Forushande (2,486) Split (2,353) Arrival (2,352) Lion (1,978) Hacksaw Ridge (1,623)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,094) The Flash (4,201) Vikings (3,658) Supernatural (2,980) Blindspot (2,498) Suits (2,281) Sherlock (2,151) The Big Bang Theory (1,776) The Expanse (1,591) The Vampire Diaries (1,476)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017