Giriş Kayıt
Robert Hooven

Robert Hooven


Kameraman, Oyuncu, Yapımcı

Robert Hooven, kameraman, oyuncu, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Robert F. Hooven III | Robert Hooven III
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,965

Gece Vurgunu
2014 Suç Kameraman 7.9 325,950
2014 Komedi Kameraman 8.4 3,673
2014 Suç Kameraman 9.1 353,178

Yerçekimi
2013 Macera Kameraman 7.8 615,448
2010 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.9 273
2008 Dram Kameraman 6.2 324
2008 Komedi Oyuncu
4.3 225
2007 Aksiyon Kameraman
Oyuncu
Yapımcı
3.3 100
2007 Reality-TV Çeşitli    
1988 Dram Oyuncu 6.4 1,466
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,854) Live by Night (6,466) Hidden Figures (5,535) Rogue One (4,985) Split (4,648) Paterson (3,883) Assassin's Creed (3,842) Patriots Day (3,669) Allied (3,393) Passengers (1,546)
Dizi Altyazıları
Legion (9,152) Arrow (5,436) The 100 (3,401) The Flash (3,321) The Expanse (3,051) Colony (2,427) Designated Survivor (2,311) Vikings (1,888) The Last Kingdom (1,885) The Originals (1,834)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017