Giriş Kayıt
Robert Hooven

Robert Hooven


Kameraman, Oyuncu, Yapımcı

Robert Hooven, kameraman, oyuncu, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Robert F. Hooven III | Robert Hooven III
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 4.9 3,085

Gece Vurgunu
2014 Suç Kameraman 7.9 358,328
2014 Komedi Kameraman 8.4 3,834
2014 Suç Kameraman 9.0 386,057

Yerçekimi
2013 Macera Kameraman 7.8 651,400
2010 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.9 273
2008 Dram Kameraman 6.0 353
2008 Komedi Oyuncu
4.3 225
2007 Aksiyon Kameraman
Oyuncu
Yapımcı
3.3 100
2007 Reality-TV Çeşitli    
1988 Dram Oyuncu 6.4 1,466
Dizi Altyazıları
Vikings (19,803) Black Mirror (5,507) Supernatural (3,968) The Big Bang Theory (3,546) The Flash (3,332) Shameless (3,192) The Blacklist (1,975) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,865) The X Files (1,586) Knightfall (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018