Giriş Kayıt
J. Michael Hooser

J. Michael Hooser


Sesler, Müzisyen

J. Michael Hooser, sesler, müzisyen. (2007) 88 Dakika (2007), (1992) Aşk İksiri (1992), (1991) Buz Gibi (1991), (2005) Spring Break Shark Attack (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Hooser | Mike Hooser
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Müzik 5.4 361
2008 Dram Sesler    

88 Dakika
2007 Suç Sesler 5.9 67,025
2006 Korku Sesler 3.3 748
2006 Dram Sesler    
2005 Aksiyon Sesler    
2005 Dram Sesler    
2005 Macera Sesler 3.8 1,864

Şöhrete 30 Gün
2004 Komedi Müzik    
1995 Dram Sesler    
1995 Western Sesler    
1995 Gerilim Sesler    
1994 Dram Müzik 5.9 4,924
1993 Dram Sesler 5.6 156
1992 Biyografi Sesler    

Aşk İksiri
1992 Komedi Sesler 5.6 10,746

Buz Gibi
1991 Komedi Sesler 2.8 7,650
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,405) Allied (11,488) Moana (7,152) Lion (5,483) Arrival (3,786) Hacksaw Ridge (3,215) Nocturnal Animals (2,965) Shut In (2,254) Underworld: Blood Wars (2,214) Fences (1,904)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,925) Taboo (7,576) The Expanse (7,483) Legion (6,058) Arrow (5,817) The Big Bang Theory (5,610) Vikings (4,509) The Blacklist (3,198) Sherlock (2,825) Suits (2,683)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017